Stap 1: leer haar kennen voordat je om haar nummer gaat vragen

Een van de belangrijkste tips bij het veroveren van het hart van een vrouw, is om het rustig aan te doen. Je moet ontspannen, verzorgd en vol zelfvertrouwen overkomen vóórdat je haar telefoonnummer gaat vragen. Stel je zelf eerst op je gemak. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Het ergste dat er kan gebeuren is dat je haar telefoonnummer niet krijgt. De kans dat je dit overleeft is zeer groot.

Stap 2: bedenk een goede openingszin

Inmiddels heb je de vrouw van wie je het nummer wilt vragen beter leren kennen. Je hebt haar aandacht gegeven en laten zien dat je een aardige, leuke man bent met zelfvertrouwen. Je bent er klaar voor om haar nummer te vragen. Het is belangrijk dat je dit doet met een goede zin of vraag die gladjes van je tong rolt.  Zorg ervoor dat je een pakkende (openings)zin hebt, zoals: “Ik praat erg graag met je, zou ik je telefoonnummer mogen vragen zodat we vaker kunnen praten?”. Je kunt het ook op een andere manier brengen. Vraag haar mee op een date. Om zaken nader af te spreken heb je haar telefoonnummer nodig.

Stap 3: als je haar nummer hebt

Het is je gelukt. Je hebt haar telefoonnummer bemachtigd. Nu denk je dat je klaar bent. Dit is niet het geval! Je hebt haar telefoonnummer misschien wel, maar net zo belangrijk als haar nummer vragen is dat je het nummer goed gebruikt! Bel haar, sms haar of app haar, maar niet te vaak! Meer tips over het smsen met vrouwen vind je in ons artikel smsen met vrouwen.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een Vakantiehuis voor een stedentrip - Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. www.hgh-antiveroudering.nlTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Alle veilige methodes voor Erectiesite.nl - Penisvergroting info - Erectie & Penisvergroten TipsGrotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de cursussen informatie van de Nationale Handels AcademieWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEO MarktplaatsProfessioneel een website laten maken? offerte aanvragen via Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is Beste BloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfs telefoongids