Het geheim

Sommige mannen hebben het van nature. Je kent ze wel. Meestal zijn het de meest lompe, irritante mannen die er rond lopen op deze aarde, ja eigenlijk de totale lozers. En toch hebben iets iets van speciaals over zich dat vrouwen ongelooflijk aan trekt.

Wat is het verschil tussen jou en deze casanova's? Waarom trekken deze mannen vrouwen zo ongelooflijk aan?

Het geheime wapen

Er zijn een aantal technieken die je in staat stellen net zo'n casanova te worden als deze 'foute' mannen. En dat zelfs zonder zelf net zo'n ongelooflijke lozer te worden!

Ik wil je kennis laten maken met een van de geheime wapens die wij als mannen voor handen hebben om een vrouw voor je te laten vallen: Feromonen

Het geheim van feromonen is heel lang een geheim voor iedereen geweest. Reeds in de middeleeuwen werden er geheime seksuele krachten aan bepaalde insekten toegeschreven. Wetenschappelijk konden ze het in die tijd niet bewijzen en dit is heel lang zo gebleven. In 1959 echter werd de term feromoon bedacht door een tweetal wetenschappers, Karlson en Lüscher, die onderzoek deden naar communicatie bij insekten doormiddel van geuren. Het bleek dat deze feromonen bij veel insekten een seksuele functie vervulden en voor een bepaalde aantrekkingskracht zorgden.

Onderzoek

Later onderzoek bracht aan het licht dat ook zoogdieren deze stoffen aanmaken. De grootste doorbraak in feromonen onderzoek is echter geweest toen werd ontdekt dat ook mensen deze stoffen aanmaken, zowel mannen als vrouwen. De feromonen worden niet door de neus zelf waargenomen, maar door het orgaan van Jacobsen. Dit is een belangrijk feit voor ons mannen omdat deze stoffen, bij mannen 16-androstenen, in princiepe reukloos zijn en dus merkbaar voor de vrouwen voor een seksuele aantrekkingskracht zorgen bij deze vrouwen!

Door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek zijn onderzoekers in de Verenigde Staten erin geslaagd wetenschappelijke bewijzen te vinden die deze seksuele respons bevestigen. Heel goed nieuws is verder dat deze wetenschappers er sinds kort ook in geslaagd zijn de feromonen, die deze seksuele aantrekkingskracht veroorzaken, chemisch te identificeren, te isoleren en ook te reproduceren. En dit geheime wapen is nu beschikbaar voor ons allemaal!

De werking van feromonen

Uiteraard was ik sceptisch ten aanzien van de werking van feromonen. Echter, ik heb zelf de feromoon parfum eens uitgeprobeerd en ben erachter gekomen wat een effect deze flesjes hebben. Je kunt de feromonen namelijk als parfum bestellen via een webshop in Amerika. Het is werkelijk ongelooflijk! Uiteraard kan een beetje zelfvertrouwen hebben bij vrouwen versieren geen kwaad, maar veel moeite hoef je echt niet meer te doen. Mijn geheime wapen heb ik in ieder geval altijd bij de hand. Er zijn een aantal aanbieders te vinden, die mij in ieder geval zeker resultaat hebben opgeleverd. Het beste resultaat heb ik gehaald met onderstaand product van een Amerikaanse aanbieder. Ik zou zeggen, probeer het eens uit. De leverancier geeft een niet goed, geld terug garantie, dus waarom zou je het laten?

NEXUS Pheromones

Ook NEXUS Pheromones bevat een wetenschappelijk gefabriceerd feromonen concentraat. In tegenstelling echter tot Human Euphoria eau-de-cologne is NEXUS niet vermengt met een eau-de-cologne. Wil je dus je eigen eau-de-cologne blijven gebruiken, dan is NEXUS aan te bevelen. Kwa werking echter ontlopen ze elkaar niet veel. Omdat NEXUS echter pure Feromonen concentraat bevat, zal je echter wel langer met deze verpakking doen. Let op! Slechts enkele druppels zijn voldoende om 8 tot 10 uur plezier te hebben van dit geheime wapen. Bestel ook Nexus rechtstreeks in Amerika voor de beste prijs. Je kunt NEXUS bestellen via de volgende link.
 

Nexus Feromonen voor het verleiden van je droomvrouw Bestel nu NEXUS Pheromones, het ultime feromoon concentraat!

of lees hier meer...

FAQ