Bepaal jouw factoren voor onzekerheid

Wat is het precies dat je op dit moment niet dat vertrouwen hebt? Wat zorgt er voor de onzekerheid? Je uiterlijk? Je onervarenheid met vrouwen? Je gebrek aan sociale vaardigheden?? JIJ alleen kunt de factoren bepalen die je een slecht zelf-beeld geven. En alleen JIJ kan die factoren veranderen.

Een slecht zelf-beeld of weinig zelfrespect beïnvloeden direct de manier waarop je je ten opzichte van anderen gedraagt. De gevreesde “angst om afgewezen te worden” kunnen je schuw maken of zorgen dat je het iedereen naar de zin wilt maken. Je onzekerheid kan jaloersheid veroorzaken die elke hoop op een relatie laat verdwijnen. Je zelfrespect heeft een directe invloed op je vertrouwen en capaciteit om vrouwen te verleiden en aan te trekken. Als jezelf een slecht zelfbeeld hebt, dan is de kans dat anderen hetzelfde tegen je aankijken zeer groot. Daartegenover is het ook zo dat als je denkt dat je een leuke kerel bent, de kans groot is dat vrouwen dit ook zullen denken.

Positief zelfbeeld

Als je een positief zelfbeeld hebt, dan heb je ook het gevoel dat je iets waard bent. Denk NOOIT dat je niet het beeld dat anderen van je hebben niet kunt veranderen! Er is een hoop dat je kan doen om niet alleen je zelfbeeld positief te veranderen, maar ook de manier waarop anderen je zien.

• Als je last hebt van overgewicht… ga op een dieet.Gebruik Yellow Slim, 2Fase of Bodyfirm.

• Als je een mager scharminkel bent… ga naar de sportschool en doe een workout programma.

• Heb je last van haaruitval of kaalheid… probeer een haar-groei middel als Profollica of Hairfusion.

• Als je schuw bent/over komt… doe een assertiviteitscursus. Er is genoeg hulp voor handen om van je schuwheid af te komen. Maak gebruik van onze 1-op-1 workshops en leer alles over vrouwen verleiden. Een belangrijk onderdeel is de assertiviteitstraining.

• Als je slechte tanden hebt: Probeer BriteSmile

• Schaam je je over je penisgrootte probeer dan Penisvergrotingspillen of een penisstretcher als:

Lees meer hietover in het volgende hoofdstuk van dit handboek!

Wat het ook is dat zorgt dat je een slecht zelfbeeld heeft, VERANDER HET!!! Houding is alles. Zelfs s'werelds meest onaantrekkelijke mannen kunnen vrouwen versieren, en waarom? Omdat zij GELOVEN ze aantrekkelijk zijn. Houding is alles!

We zullen de gouden regel nog een maal noemen:
VOEL JE GOED OVER JEZELF EN ALLES IS MOGELIJK!

Genoeg gepraat. We gaan naar het volgende onderwerp!

Volgende Hoofdstuk: De Geheimen van Penisverlenging >>

FAQ