Productcategorieƫn X Cursussen & boeken Datingsites Erectie verbetering Penisvergroting
Bekijk onze producten

Seksueel gevoelige plekken

De erogene zones zijn de plekken van het lichaam van zowel de man als de vrouw die seksueel zeer gevoelig zijn. Eigenlijk kan ieder deel van het lichaam seksueel gevoelig zijn als je intiem bent met je partner. Bepaalde gebieden zijn echter extreem gevoelig. Deze zullen per persoon verschillen, maar ik verzeker je, als je deze zones gevonden hebt...zijn goede seks en onaartse neuk technieken niet ver weg zal zijn!

Uiteraard worden de genetaliën tot de erogene zones beschouwd. Dit is zeker het geval bij mannen. Denk je maar eens in als ze langzaam haar hand in je broek laat zakken. Hoe kun je daar niet opgewonden van raken?? Maar voor vrouwen geld dat zij bijna over hun hele lichaam hevig seksueel gestimuleerd kunnen worden. Er zijn zeer veel vrouwen die zelfs een orgasme kunnen bereiken door slechts strelingen over de borsten of likken aan haar oorlellen. Ook zijn vrouwen heel erg gevoelig voor aanrakingen aan de huid....over het hele lichaam. Toch voelen ook vrouwen seksuele prikkels nog steeds het sterkst rond de genitaliën, primair de clitoris.

Vrouwelijke erogene zones

Dit zijn de belangrijkste vrouwelijke erogene zones: Het Gezicht, de mond, de wangen, de oogleden, de wenkbrauwen, voorhoofd, achterkant van de nek, oorlellen, oksels, de binnenkant van de elleboog, de handen, de borsten, de buik, de navel, binnenste lippen, de clitoris, het gebied tussen de vagina en de anus, de anus, de billen, de Voeten, de benen en de achterkant van de knieën.

Wil je haar een extra seksuele boost geven, haar remmingen weg halen en haar een onbedwingbare lust geven? Tip: probeer eens Spaanse vlieg. Het originele Spaanse vlieg recept is helaas verboden, door de extreme lustopwekkende stoffen die het bevatte. Hierdoor zijn er heel veel namaak recepten op de markt verschenen die maar een slap aftreksel zijn van dit origineel recept. Wil je de kracht van de originele Spaanse Vlieg eens ervaren, probeer dan de Spaanse Vlieg die ik je aanbeveel >>

Wil je zelf ook lang mee kunnen genieten en wil je je erectie verbeteren of je erectie langer uitstellen? Dit is makkelijk te realiseren. Lees hier eens meer over libido verbeteren. Ook penisvergroting is op een makkelijke en veilige manier mogelijk. Ook hier kun je meer overlezen in de rubriek Penisvergroten.

x
Lovegids
Gratis consult van dating guru Al Phadoc
Bel mij tussen: en