Eerste date tips voor mannen

Met onderstaande 11 dating tips voor mannen is een succesvolle en leuke eerste date gegarandeerd! Je maakt met deze date tips voor mannen een goede indruk en bezorgt haar ook een leuke avond.

 1. Ontspan
  Iedereen vindt een eerste date spannend. Zij ook! Vergeet dit niet en probeer er gewoon een leuke avond van te maken. Stel haar gerust; dan lukt het jou ook beter om te ontspannen.
 2. Praat
  Een date die je aanstaart is voor niemand leuk. Zorg ervoor dat jij niet die jongen bent die niets te zeggen heeft. Kom op, het is jullie eerste date! Jullie kunnen het nog over álles hebben!
 3. Kom niet te laat
  Het meisje laten wachten? Dit is echt een no-go. Dit is in ieder geval níet de manier om niet hebberig over te komen. Als je op tijd komt, is zij gerustgesteld en voelt ze zich beter tijdens jullie date. Ze vertrouwt je hierdoor gelijk wat meer; je kwam immers ook op tijd opdagen.
 4. Bescherm haar
  Meisjes willen graag een échte man. Dit geven ze niet altijd toe, maar ze willen zich veilig voelen bij een man. Behandel haar daarom als een prinses.
 5. Kleed je goed
  Die eerste indruk is belangrijk, maar de eerste indruk bij de eerste date ook! Zorg dat je er goed uit ziet. Je moet je comfortabel voelen in je kleding, maar je outfit moet de vrouw ook aanspreken.
 6. Ruik lekker
  Jij wilt toch ook niet dat je date niet fris ruikt? Een lekker luchtje zorgt ervoor dat ze dicht bij je wilt zijn.
 7. Schep niet op
  Ok, je hebt een goede baan of een mooie auto, maar hierover opscheppen is een echte afknapper. Vraag eerst haar naar wat ze doet etc. dan krijg je daarna vast de vraag: 'en jij?'. En kun je nonchalant laten vallen hoe goed je bent – zonder op te scheppen dan.
 8. Laat haar praten
  Vrouwen gebruiken niet voor niets elke dag 13.000 woorden meer dan mannen. Ze praten graag en hebben misschien ook meer tijd nodig om dingen te zeggen. Geef haar die ruimte.
 9. Laat je niet vollopen
  Met een dronken date wil niemand meer nog een keer afspreken. Je kunt gerust een drankje drinken om wat beter te ontspannen en los te komen, maar beperk je!
 10. Kom niet onzeker over
  Rechte houding, kijk haar aan en twijfel bij niets!
 11. Geef haar complimenten
  Iedereen vind het leuk om een complimentje te krijgen. Geef haar een leuk compliment om het ijs te breken en zodat ze zich begeert voelt. Dat kan aan het einde van de avond nog zijn vruchten afwerpen!

Heb jij vanavond of binnenkort een eerste date? Vergeet dan niet deze eerste dating tips voor mannen te gebruiken!

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Vind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nlSeksuele chemie op bestelling met feromonen Feromonenx.nlEen passend sporthorloge bestellen? Sport logboek voor reviews van een sporthorlogeHuur online een vakantiehuis voor een stedentrip stedentripJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal Snowzone.nlDe waarheid over penisvergroting penisvergroting : Penisvergrotenxx.comOnline magazine over wielrennen Wielermagazine.nlDe ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders Beste bloggersEen opleiding of cursus van NHA NHA opleidingen via alleopleidingenencursussen.nlAlle mogelijkheden om je penis te vergroten - Een grotere penis met deze tips voor penisvergrotingWebsite promotie met SEO Promoot je siteTips voor erectie verbetering & penisvergroten Erectiesite.nl over penisvergrotenGrotere borsten door natuurlijke borstvergroting Borstvergrotingsplaza.comEen professionele website laten maken Website laten maken door Website forumAnti aging informatie dmv HGH lees je op dit portaal voor hgh Professionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO > Online marketing met SEO Marktplaats