Eerste date tips voor mannen

Met onderstaande 11 dating tips voor mannen is een succesvolle en leuke eerste date gegarandeerd! Je maakt met deze date tips voor mannen een goede indruk en bezorgt haar ook een leuke avond.

 1. Ontspan
  Iedereen vindt een eerste date spannend. Zij ook! Vergeet dit niet en probeer er gewoon een leuke avond van te maken. Stel haar gerust; dan lukt het jou ook beter om te ontspannen.
 2. Praat
  Een date die je aanstaart is voor niemand leuk. Zorg ervoor dat jij niet die jongen bent die niets te zeggen heeft. Kom op, het is jullie eerste date! Jullie kunnen het nog over álles hebben!
 3. Kom niet te laat
  Het meisje laten wachten? Dit is echt een no-go. Dit is in ieder geval níet de manier om niet hebberig over te komen. Als je op tijd komt, is zij gerustgesteld en voelt ze zich beter tijdens jullie date. Ze vertrouwt je hierdoor gelijk wat meer; je kwam immers ook op tijd opdagen.
 4. Bescherm haar
  Meisjes willen graag een échte man. Dit geven ze niet altijd toe, maar ze willen zich veilig voelen bij een man. Behandel haar daarom als een prinses.
 5. Kleed je goed
  Die eerste indruk is belangrijk, maar de eerste indruk bij de eerste date ook! Zorg dat je er goed uit ziet. Je moet je comfortabel voelen in je kleding, maar je outfit moet de vrouw ook aanspreken.
 6. Ruik lekker
  Jij wilt toch ook niet dat je date niet fris ruikt? Een lekker luchtje zorgt ervoor dat ze dicht bij je wilt zijn.
 7. Schep niet op
  Ok, je hebt een goede baan of een mooie auto, maar hierover opscheppen is een echte afknapper. Vraag eerst haar naar wat ze doet etc. dan krijg je daarna vast de vraag: 'en jij?'. En kun je nonchalant laten vallen hoe goed je bent – zonder op te scheppen dan.
 8. Laat haar praten
  Vrouwen gebruiken niet voor niets elke dag 13.000 woorden meer dan mannen. Ze praten graag en hebben misschien ook meer tijd nodig om dingen te zeggen. Geef haar die ruimte.
 9. Laat je niet vollopen
  Met een dronken date wil niemand meer nog een keer afspreken. Je kunt gerust een drankje drinken om wat beter te ontspannen en los te komen, maar beperk je!
 10. Kom niet onzeker over
  Rechte houding, kijk haar aan en twijfel bij niets!
 11. Geef haar complimenten
  Iedereen vind het leuk om een complimentje te krijgen. Geef haar een leuk compliment om het ijs te breken en zodat ze zich begeert voelt. Dat kan aan het einde van de avond nog zijn vruchten afwerpen!

Heb jij vanavond of binnenkort een eerste date? Vergeet dan niet deze eerste dating tips voor mannen te gebruiken!

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl