Maak er een thema-avond van

Bedenk bijvoorbeeld een thema waarop je de hele avond baseert, zoals een Italiaans thema. Bedek de tafel met een rood-wit geruit tafellaken, kook heerlijke pasta of bak zelf een pizza, luister Italiaanse muziek, open een wijntje en bekijk een Italiaanse film. Als jullie je goed weten in te leven, waan je jezelf in het heerlijke Italië! En zeg nou zelf, er is toch niks romantischer?

Leer elkaar goed kennen

Voor de mannen klinkt dit misschien oersaai, maar het vormt toch echt de basis voor een gezonde relatie: elkaar goed leren kennen. Op welke manier gaat dit nou beter dan door middel van een goed gesprek? Zo kom je erachter wat zij graag doet, wat zij belangrijk vindt aan een relatie en hoe zij in het leven staat. Zorg daarbij voor een goede balans in jullie gesprek: praat niet steeds alleen zelf, maar vuur ook niet constant vragen op haar af.

Kook samen

Een leuke activiteit als ijsbreker, waarbij jullie niet constant hoeven te praten en er dus niet teveel druk staat op het in gang houden van het gesprek. Daarnaast is koken wel een fijne activiteit om een casual gesprek te houden.

Zorg dat je huis er fris en toonbaar uitziet

Als je besluit om jullie date bij jou thuis te spenderen, zorg er dan natuurlijk wel voor dat het huis in orde is. Het hoeft echt niet helemaal spik en span te zijn, vooral niet als je normaal niet zo perfectionistisch bent, maar het moet er wel netjes uitzien.

Bekijk onze webshop en bestel een van onze producten, zoals het e-book of verleidingspakket, als je nog meer tips nodig hebt over het verleiden van jouw droomvrouw!

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl