Daarom het volgende

Een echte man regelt de volgende lichaamstaal

- 2 voeten op de grond
- handen uit zijn zakken
- geen zenuwachtig gefrutsel
- duidelijke stem
- ziet er verzorgd uit en ruikt lekker (tip: Victor & Rolf beste getest in de welbekende routine)
- echter niet als 13 uit een dozijn etalagepop
- heeft een relaxte houding
- stapt stevig rond
- zijn hoofd is trots omhoog alsof het constant aan een touwtje omhoog wordt getrokken
- praat niet te snel, maar rustig en duidelijk
- lacht niet om zijn eigen grappen
- is niet bang om mensen aan te raken
- leunt naar achteren als mensen tegen hem praten

Hij is eerlijk maar brutaal

Als een vrouw mijn ring ziet, en ze vraagt: heb je een vrouw of vriendin?

Zeg ik: ja, dat geeft aan dat ik je echt leuk vind. Ik moet niet zo nodig.

Als een vrouw er sip uit ziet.

Hai jij ziet er een beetje sip uit. Hoe komt het? Kom op High Five!

En voelt dat beter? Ietsje beter? Hmm, OK doe je ogen even dicht. Goed dichthouden he, ik ga nog iets doen, waardoor je nog veel beter gaat voelen.

Kus haar vol op de mond.

Juist een echte man durft dingen. Hij is galant maar niet aardig. Hij geeft bevelen, en vraagt geen toestemming aan een vrouw.

De enige keer dat ik toestemming aan een vrouw vraag, is als ik haar hand streel.

Trouwens er zijn experts die het hier niet me eens zijn, en zeggen gewoon handstrelen . Toestemming vragen is helemaal fout.

Nou waarom vraag ik het in dit geval wel? Juist om weer zelfvertrouwen ten toon te spreiden.

Een vrouw praat nl. altijd verder als ik haar hand streel, alsof er niets is gebeurd. Nu dan ga ik lekker de man vol zelfvertrouwen uithangen, en er juist wel wat van zeggen. Verder zijn Nederlandse vrouwen erg nuchter. Dus een beetje antiplayer roleplay is soms best eventjes aan te raden.

Als jij vanavond in het uitgaansleven gaat rondlopen, met een air van, IK BEN DE PRIJS, dan komt het allemaal best goed. Mannen vragen ook altijd aan mij. Wat is een goeie opener? Nou ben ik een floeper. Het komt vanuit bovenstaande uitstraling ook allemaal vanzelf goed. Ik doe vaak maar wat. Als ik maar lol heb. Als jij je maar druk zit te maken over je opener, dan ben je in ieder geval nog niet in het stadium van Inner Game waar je moet zijn. Het is niet je opener, het is je uitstraling. Op het moment dat je opent, kijkt zij naar jouw uitstraling. Laat het een uitstraling van een echte vent zijn. Nou en, lekker belangrijk, OK dan.

Lekker belangrijk een opener. Nou en? Ok dan, je opener van vanavond kan zijn. Hai, jij bent nummer 3 vandaag.

? Waarom nummer 3 (vrouwen zijn altijd zo hetzelfde), nou je bent de 3e vrouw die voor mij vandaag een drankje gaat bestellen.

Joh, als jij denkt dat je van mij een drankje krijg, dan ben je goed gek. Je ziet eruit als een creep (shittest).

Ha, ha, hij is leuk (aai over de bol, en ga gewoon door). Ok, maar nu even serieus, je weet natuurlijk nog niet wat ik allemaal te vertellen heb. Ik ben namelijk een heel interessant persoon. Ben jij interessant als ik je beter zou leren kennen?

Ok, het antwoord wachten we niet eens af. We gaan gelijk vooruit. Jij bent de prijs, natuurlijk wil ze met je spelen!

Ok, laten we een spelletje doen. Wij vertellen elkaar interessante verhalen, de eerste die lacht is af, en moet voor de ander een drankje bestellen.

Nu ga maar een verhaal vertellen. Je hebt nu een ruimte van minstens 10 minuten gerealiseerd waarin je allerlei leuke verhalen kunt vertellen. Kun je geen verhalen vertellen. Ja, leer dan eens wat leuke verhalen uit je hoofd. Het boek 'de geheimen van het verleiden' gaat wel gepaard met een dosis zelfwerkzaamheid.

Wil ze niet. Dan vind ik haar niet leuk. Wil ze wel, dan wil ik ook wel verder. Lijkt het het me wel een vrouw waarmee je lol kan hebben. Lach ik als eerste, waarom niet. Dan bestel ik dat drankje toch.

Niet omdat ze zo mooi is, maar omdat ze mij aan het lachen heeft gemaakt.

Dan kan ik nog zeggen. Joh, dat gebeurt niet vaak dat een meisje mij aan het lachen maakt.

Moet ik toch eens wat meer over je leren weten. Heb je wel eens de kubus gedaan?

Wil je weten waar ik deze wijsheid vandaan heb en praktische tips en technieken leren die je gegarandeerd succes op leveren? Lees dan het boek ''De Geheimen van het Verleiden' de autoriteit op gebied van vrouwen verleiden. In dit boek worden de geheimen van het verleiden daadwerkelijk onthuld. Je zult de psyche van de vrouw ontdekt en je verbazen over de weetjes die je succesvol gaan maken bij het daten. Lees meer over hoe je dit boek kunt bestellen op de volgende pagina >>

P.S. wil je in een club snel scoren? Fluister. Fluister in haar oor, en zeg dat je haar een geheim wilt vertellen. ? Zeg dat je vindt dat ze haar kont heel sexy kan bewegen.

Het klinkt misschien erg belachelijk, maar wat werkt dat werkt. Je bent vaak in 10 minuten aan het zoenen (wel haar isoleren natuurlijk). Fluisteren in een oor is heel erotiserend.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl