Binnenkant dijen

Ondanks dat dit al in de buurt komt van de vagina, is het niet de bedoeling dat je je hier gelijk op richt. Betast en masseer de binnenkant van haar dijen en ze verlangt gegarandeerd naar meer!

Onderrug

Deze plek is misschien wat minder bekend, omdat hier niet overdreven veel gevoelige zones te vinden zijn. Dat betekent niet dat je de onderrug van je date eens lekker kunt masseren om haar volledig te laten ontspannen.

Nek

De nek is daarentegen wel een bekende erogene zone. Warm een vrouw op door haar in de nek te kussen, dit bouwt al aardig op naar het echte werk.

Borst/tepels

Dit is misschien wel een van de gevoeligste onderdelen van het lichaam van een vrouw. De aanraking hiervan zorgt er dus al snel voor dat zij in de juiste stemming raakt. Let wel goed op de reactie van de vrouw, dit leert je of de vrouw het prettig vindt of niet.

Mond

Dit valt haast niet te missen tijdens een vrijpartij. De eeuwenoude tongzoen valt bijna bij iedereen wel in de smaak, de mond, tong en lippen bevatten namelijk gevoelige zenuwen die erom vragen om geprikkeld te worden!

Zo zie je maar, er zijn veel meer plekken te ontdekken bij een vrouw. Nu ben jij helemaal klaar voor de volgende date! Toch nog wat tips of hulp nodig? Neem dan eens een kijkje in onze Shop.

Terug naar het nieuws overzicht