Wat maakt een massage een lekkere massage?

Natuurlijk ben je geen professioneel masseur, er is niet voor niks een jarenlange studie nodig om een masseur te worden. Maar met een aantal kleine tips (geïnspireerd door de massage tips op Cosmopolitan.nl) verbeter je jouw massage:

  • Een goede voorbereid is het halve werk – Klinkt logisch toch? Maar toch wordt dit vaak onderschat. Zorg ervoor dat je alle spullen die je nodig hebt van tevoren in huis hebt. Zo heb je massageolie nodig (die je eventueel kort kunt voorverwarmen), maar misschien wil je ook wel hotstones gebruiken of een massagekussen? Loop dus een middag de stad in, en zorg dat je al deze spullen tijdig hebt. Zo voorkom je een teleurstelling!
  • Time je massage – Timing is ook erg belangrijk wanneer je een vrouw wilt verleiden door middel van een massage! Plan bijvoorbeeld geen massage als jullie maar weinig tijd samen hebben. Niks is vervelenders dan je niet kunnen ontspannen omdat je steeds op de klok moet kijken of je die belangrijke afspraak nog wel haalt.
  • Creëer een aangename en romantische sfeer – De sfeer is van groot belang als je de massage tijdens een romantische avond wilt geven. Een fijne sfeer creëer je door de juiste muziek op te zetten (bij voorkeur rustige muziek), de lichten te dimmen, kaarsjes aan te steken en eventueel de kamer lekker te laten ruiken door bijvoorbeeld wierook aan te steken,
  • Wissel af – Afwisseling is in het algemeen al belangrijk voor een gezonde en spannende relatie, maar zeker ook voor een massage! Wissel bijvoorbeeld af met de technieken die je gebruikt, de hoeveelheid druk die je zet en de bewegingen die je met je hand of vingers maakt. Zo blijft de massage verrassend en kan je partner blijven genieten!

Wie weet leidt deze massage wel tot iets anders moois! Heb je nog meer tips of producten nodig om je droomvrouw te verleiden? Ga dan snel naar onze webshop en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een Vakantiehuis voor een stedentrip - Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. www.hgh-antiveroudering.nlTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Alle veilige methodes voor Erectiesite.nl - Penisvergroting info - Erectie & Penisvergroten TipsGrotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de cursussen informatie van de Nationale Handels AcademieWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEO MarktplaatsProfessioneel een website laten maken? offerte aanvragen via Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is Beste BloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfs telefoongids