Wat maakt een massage een lekkere massage?

Natuurlijk ben je geen professioneel masseur, er is niet voor niks een jarenlange studie nodig om een masseur te worden. Maar met een aantal kleine tips (geïnspireerd door de massage tips op Cosmopolitan.nl) verbeter je jouw massage:

  • Een goede voorbereid is het halve werk – Klinkt logisch toch? Maar toch wordt dit vaak onderschat. Zorg ervoor dat je alle spullen die je nodig hebt van tevoren in huis hebt. Zo heb je massageolie nodig (die je eventueel kort kunt voorverwarmen), maar misschien wil je ook wel hotstones gebruiken of een massagekussen? Loop dus een middag de stad in, en zorg dat je al deze spullen tijdig hebt. Zo voorkom je een teleurstelling!
  • Time je massage – Timing is ook erg belangrijk wanneer je een vrouw wilt verleiden door middel van een massage! Plan bijvoorbeeld geen massage als jullie maar weinig tijd samen hebben. Niks is vervelenders dan je niet kunnen ontspannen omdat je steeds op de klok moet kijken of je die belangrijke afspraak nog wel haalt.
  • Creëer een aangename en romantische sfeer – De sfeer is van groot belang als je de massage tijdens een romantische avond wilt geven. Een fijne sfeer creëer je door de juiste muziek op te zetten (bij voorkeur rustige muziek), de lichten te dimmen, kaarsjes aan te steken en eventueel de kamer lekker te laten ruiken door bijvoorbeeld wierook aan te steken,
  • Wissel af – Afwisseling is in het algemeen al belangrijk voor een gezonde en spannende relatie, maar zeker ook voor een massage! Wissel bijvoorbeeld af met de technieken die je gebruikt, de hoeveelheid druk die je zet en de bewegingen die je met je hand of vingers maakt. Zo blijft de massage verrassend en kan je partner blijven genieten!

Wie weet leidt deze massage wel tot iets anders moois! Heb je nog meer tips of producten nodig om je droomvrouw te verleiden? Ga dan snel naar onze webshop en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Terug naar het nieuws overzicht