Je verbrandt calorieën

Welke vrouw houdt er nou niet van om op een plezierige manier calorieën te verbranden? Wanneer je een half uurtje seks hebt kun je wel 100 kcal verbranden. Dit staat ongeveer gelijk aan 12 minuten traplopen, 15 minuten dansen of 20 minuten lopen. Mooi meegenomen toch?

Je houdt je huid mooi

Mensen die seksueel actief zijn, worden aantrekkelijker gevonden door de stofjes die vrijkomen tijdens het hebben van seks. Door de vrijgekomen oestrogeen krijgen vrouwen bijvoorbeeld een mooiere huid en glanzend haar. Geen dure kappersbeurt meer, maar een hete vrijpartij voldoet.

Je slaapt er beter door

Dit komt wederom door stoffen die vrijkomen tijdens de seks. Deze werken namelijk rustgevend en hierdoor val je gemakkelijker in slaap.

Seks werkt als een anti-stressmiddel

Door seks raakt men ontspannen en krijg je een lagere bloeddruk. Dit zijn natuurlijk gezondheidsvoordelen die we allemaal wel willen meepikken.

Goed voor je weerstand

Tenslotte is het hebben van seks goed voor je algehele weerstand. Wie wil er nou niet minder snel griep krijgen of verkouden worden?

Kende jij al deze redenen voor het hebben van seks al? Deel ze ook eens met jouw droomvrouw en werk aan jullie gezondheid door te neuken! ;) Voor producten om tijdens de seks nog beter te presteren neem je een kijkje in onze Shop!

Terug naar het nieuws overzicht