Ook de benen en voeten verklappen veel

Als haar voeten constant naar jou gericht zijn, betekend dit dat ze interesse in je heeft. Vaak wordt gedacht dat als ze haar benen over elkaar doet dit een slecht teken is, echter is dit niet waar. De meer ervaren mannen op het gebied van vrouwen versieren weten dat wanneer ze dit doet het betekend dat ze niet de intentie heeft om weg te gaan en dus graag naar je blijft luisteren. Als ze vaak met haar voeten aan het wiebelen is, is het juist wel een slecht teken. Dit  betekend dat ze het niet naar haar zin heeft en het liefste ergens anders zou zijn.

Ze maakt lichamelijk contact

Het is een vrij duidelijk signaal dat ze interesse in je heeft als ze je aanraakt terwijl daar eigenlijk geen reden toe is. Ze doet dit om je te laten weten dat ze je leuk vindt en dus ook niet bang is om je aan te raken. Daarnaast vinden we het natuurlijk niet vervelend als ze dit doet dus is dit altijd een meer dan welkom signaal.

Haar ogen laten zien of ze daadwerkelijk geïnteresseerd is

De pupillen van een vrouw worden vergroot als ze iets ziet wat ze graag wil hebben of als ze door iets opgewonden wordt. Dit is iets wat het lichaam vanzelf doet en kan dus niet worden bepaald door de vrouw zelf. Als je ziet dat haar pupillen groot zijn, zet dan nog een tandje bij en het kan bijna niet meer mis gaan.

Haar afstand tot jou bepaalt hoe leuk ze je vindt

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mensen die elkaar leuk vinden dichterbij elkaar staan tijdens een gesprek dan mensen die geen interesse in elkaar hebben. Komt ze dus vrij dicht naast je zitten of staan dan voelt ze zich op haar gemak, wat natuurlijk een prettige gedachte is.

Terug naar het nieuws overzicht