Ga na wat voor vrouw je wilt aantrekken

Deze tips helpen je bij het aantrekken van een vrouw met een bepaald uiterlijk. Ben je op zoek naar een dame met een atletisch lichaam of een vrouw die het allemaal niet zo nauw neemt, dan dien je eenzelfde uiterlijk na te streven.
Ga maar eens na, hoe vaak zie je een atletische vrouw met een vriend die duidelijk niets aan sport doet? Ben je opzoek naar een dame die zich formeel opstelt in haar kleding en uiterlijk? Dan zul je dat zelf ook moeten doen.

Wat moet je nu doen, om het juiste lichaam voor dames te krijgen?

Voordat je met iets onderneemt, dien je voor jezelf goed na te gaan wat voor vrouw je wil aantrekken. Hoe ziet het lichaam van de vrouw van je dromen eruit. Ga na wat voor lichaam deze vrouw zoekt in een man, misschien zoekt deze wel helemaal niet de gespierde man die je bent. Zorg er vervolgens voor dat je aansluit bij deze behoefte, je hebt dan het juiste lichaam voor dames die jij wil aantrekken. Als je een vergelijkbaar postuur hebt, stap dan op een vrouw af. Je zult merken dat het ijs eigenlijk al gebroken is, voordat je daadwerkelijk iets ondernomen hebt.

Terug naar het nieuws overzicht