Tips voor succes

 • Flirt me ze: vrouwen houden van een seksuele flirt. Wees niet bang om een seksueel grapje te maken. Zeg alles met een glimlach, maar pas op dat je niet te direct bent. Plaag haar als het ware.
 • Zie er verzorgd uit: verzorgd uitzien is altijd belangrijk, dit betekent niet dat je er knap uit hoeft te zien. Er wordt bedoeld dat je nette en schone kleren moet dragen.
 • Je bent een leider: vanaf het moment dat je naar haar toe gaat tot je met haar in bed beland, ben jij de leider. Dus JIJ leidt alles.
 • Het draait allemaal gemak: kom zelfverzekerd over en hou je gemak.

De belangrijkste tip om een vrouw in bed te krijgen is, dat je niet bang moet zijn om af en toe een seksuele opmerking te maken. Plaag haar een beetje maar wees niet gemeen. Wees eerlijk tegen haar, zeg dingen die zij wilt horen. Ga een beetje tegen haar in, hierdoor zal zij naar je verlangen omdat je zelfverzekerd overkomt. Dit is de key bij het in bed krijgen van een vrouw.

3 simpele stappen

Versieren van een vrouw is een ding, maar haar in bed krijgen is de volgende stap. Wij hebben drie stappen die het in bed krijgen van een vrouw makkelijker maken.

 • Stap 1: Wees seksueel
  Wil je haar in bed krijgen? Dan is het belangrijk dat je vaker op de avond een seksueel opmerking maakt. Heb het niet de hele tijd over serieuze onderwerpen, maar zeg eens tegen haar “volgens mij ben jij wel een wilde dame in bed”. Uiteraard alleen als dit gepast is in de situatie (naar waar haar ouders bij zijn, bijvoorbeeld).
 • Stap 2: Raak haar veel aan en maak veel oogcontact
  Als je haar veel aanraakt, zal ze wennen aan je aanraking en sneller met je in bed belanden.
 • Stap 3: Zoen haar.
  Als jullie al hebben gezoend, is neuken een stapje dichterbij. Zorg ervoor dat je vóór het afscheid al met haar gezoend hebt, de zoen voelt dan vertrouwder en de kans is groter dat je binnengevraagd wordt voor seks.

Er zijn ook een aantal punten waar een vrouw zeker op afknapt, vermijd deze seks afknappers.

 • Vergelijken met anderen
 • Ongewassen zijn
 • Aandringen
 • Geen condoom willen gebruiken

Wil je een wilde avond met haar beleven? Vermijd dan de seks-afknappers. In onze shop vind je allerlei producten die je erbij helpen een vrouw te verleiden.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Hgh Antiveroudering - HGH Anti aging informatieTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Alle veilige methodes voor Erectiesite.nl - Penisvergroting info - Erectie & Penisvergroten TipsGrotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de cursussen informatie van de Nationale Handels AcademieWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? WebsiteforumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids