Stap 1: leer haar kennen voordat je om haar nummer gaat vragen

Een van de belangrijkste tips bij het veroveren van het hart van een vrouw, is om het rustig aan te doen. Je moet ontspannen, verzorgd en vol zelfvertrouwen overkomen vóórdat je haar telefoonnummer gaat vragen. Stel je zelf eerst op je gemak. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Het ergste dat er kan gebeuren is dat je haar telefoonnummer niet krijgt. De kans dat je dit overleeft is zeer groot.

Stap 2: bedenk een goede openingszin

Inmiddels heb je de vrouw van wie je het nummer wilt vragen beter leren kennen. Je hebt haar aandacht gegeven en laten zien dat je een aardige, leuke man bent met zelfvertrouwen. Je bent er klaar voor om haar nummer te vragen. Het is belangrijk dat je dit doet met een goede zin of vraag die gladjes van je tong rolt.  Zorg ervoor dat je een pakkende (openings)zin hebt, zoals: “Ik praat erg graag met je, zou ik je telefoonnummer mogen vragen zodat we vaker kunnen praten?”. Je kunt het ook op een andere manier brengen. Vraag haar mee op een date. Om zaken nader af te spreken heb je haar telefoonnummer nodig.

Stap 3: als je haar nummer hebt

Het is je gelukt. Je hebt haar telefoonnummer bemachtigd. Nu denk je dat je klaar bent. Dit is niet het geval! Je hebt haar telefoonnummer misschien wel, maar net zo belangrijk als haar nummer vragen is dat je het nummer goed gebruikt! Bel haar, sms haar of app haar, maar niet te vaak! Meer tips over het smsen met vrouwen vind je in ons artikel smsen met vrouwen.

Terug naar het nieuws overzicht