Tips om de ware liefde te vinden

  1. Geef vrouwen niet de indruk dat je wanhopig op zoek bent naar de ware. Het gevolg van deze wanhoop is dat je je vaak in de armen stort van de eerste de beste scharrel. Dat wil je zelf niet, maar ook vrouwen voelen die wanhoop aan en nemen de benen wanneer je te aanhankelijk wordt. Twee tips in één dus: Wees niet te wanhopig en loop niet te hard van stapel wanneer je haar denkt te hebben gevonden. Alles op z'n tijd.
  2. 'Alles kan kapot'. Vergeet dat! Wees een gentleman en blijf met je poten van andermans vrouwen af.
  3. Ga verzorgd door het leven. Dit betekent niet dat je in de nieuwste trends moet rondlopen, maar ga op tijd naar de kapper en zorg voor schone nagels. Het zijn kleine details, waar jij waarschijnlijk niet over nadenkt, maar echt oplettende vrouwen kunnen hier zelfs op afknappen.
  4. Heb je dan toch echt de ware gevonden, begin dan niet te snel over trouwen en kinderen. Het ligt voor de hand, maar het schrikt echt af, dus haal het niet in je hoofd.
  5. Accepteer je single zijn. Het is geen straf! Je moest eens weten hoeveel mensen jaloers op jou zijn omdat jij kunt gaan en staan waar je wilt en elke week het bed met een ander kunt delen. Geniet daarvan, voor je het weet is het echt voorbij en verlang je terug naar die goeie tijd.
Terug naar het nieuws overzicht