Bekijk de zonsopgang

Als jullie beide geen vroege vogels zijn dan is dit misschien geen goed idee, creatief is het wel. De zonsondergang bekijken wordt al vaker gedaan, maar de zonsopgang niet zo vaak. Zoek een fijn en warm plekje en bekijk samen hoe de zon langzaam opkomt en alles en iedereen om je heen tot leven komt. Neem een warm drankje en een croissantje mee zodat jullie lekker samen kunnen ontbijten.

Ga naar een wijnproeverij

Een wijnproeverij staat ook garant voor een leuke date met genoeg onderwerpen om over te praten. Als je niet van wijn houdt lijkt me niet de beste optie maar grote kans dat je date wel heel veel van wijn houdt en zeg nu zelf, je wilt toch punten scoren en als jullie lichtelijk aangeschoten zijn wordt het waarschijnlijk alleen maar leuker.

Neem een korte schilderles

Schilderen laat weer zien hoe creatief je bent en het is ook leuk om te doen. Als je geen schilderscursus in de buurt kunt vinden kun je het altijd nog zelf doen. Koop of leen twee ezels en zorg dat je voor jou en je date een doek, verf en kwasten hebt. Als je er voor kiest om dit thuis te doen, zorg er dan wel voor dat je kamer voldoende bedekt is, anders zit straks alles on de verf. Je kunt je van je creatieve kant laten zien en het maakt echt niet uit of je het goed of slecht doet. Misschien is het alleen maar grappiger als je juist slecht bent.

Het belangrijkste van alle date tips

Wij hebben je nu enkele tips gegeven over welke activiteiten je op je eerste date kunt doen, maar aan onze date tips heb je nog niks als je niet zelfverzekerd bent. Het allerbelangrijkste wat wij je mee kunnen geven is: wees zelfverzekerd. Dit lijkt natuurlijk moeilijk, maar waarschijnlijk is zij net zo zenuwachtig als jij bent, dus vrees niet. Veel succes op je date en zet hem op!

Denk je dat je toch nog wat hulp kunt gebruiken? Bezoek onze shop voor bijvoorbeeld een ebook of verleidingspakket.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl