Zorg dat je recht voor haar staat

Recht voor haar staan raden wij aan om twee redenen. Allereerst geeft dit wederom een bepaalde uitstraling aan haar. Ze ziet dat je serieus bent en niet bang bent om in de aandacht te staan. Als je niet recht voor haar gaat staan, maar langs haar, dan zal ze negen van de tien keer gewoon doorlopen. In dit geval verlies je het spontane effect en wordt je gewoon irritant. Je krijgt dan een soort straatverkoper effect en dit wil je natuurlijk voorkomen. Zorg dus dat je recht voor haar gaat staan, dan is ze genoodzaakt om te stoppen en kun je rustig je woordje doen.

Maak oogcontact

Oogcontact geeft een persoonlijk gevoel en laat zien dat je zelfverzekerd bent. Je komt eerlijk en geloofwaardig over, waardoor ze veel eerder zal luisteren naar hetgeen je te vertellen hebt. Als je haar niet aan kijkt kan ze het gevoel krijgen dat je dit niet durft en dan wordt het gesprek al snel ongemakkelijk.

Zorg dat je glimlacht

Glimlachen geeft haar een vertrouwd gevoel, dus is het belangrijk dat je dit veel doet. Als jij aan komt lopen met een pokerface heb je de kans dat ze je een of andere vreemde vent vindt die vieze dingen van haar wilt. Vriendelijke zijn kan dit voorkomen en zal er voor zorgen dat ze veel eerder geneigd is om het gesprek met je aan te gaan.

Stuntel niet over je woorden

Ook dit heeft met zelfverzekerdheid te maken. Als jij over je woorden struikelt zal het gesprek de verkeerde richting op gaan en wordt de kans om haar nummer te scoren alleen maar kleiner. Vrouwen versieren op straat vergt dan ook enige oefening, maar als je eenmaal weet wat je moet zeggen gaat het vanzelf steeds beter.

Leid het gesprek

Deze laatste tips sluit eigenlijk goed aan op de vorige tip. Jij bent degene die haar aanspreekt, dus je moet ook zorgen dat jij degene bent die bepaalt hoe het gesprek loopt. Stel haar vragen en niet andersom, vrouwen praten immers graag over zichzelf. Zorg dat je een aantal onderwerpen in je hoofd hebt zodat het gesprek niet te snel doodbloedt, maar zorg ook dat het niet te lang wordt. Een paar minuten zou genoeg moeten zijn weg te lopen met een telefoonnummer in je zak.

Als je toch nog meer hulp kunt gebruiken, neem dan gerust eens een kijkje in onze shop.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. www.hgh-antiveroudering.nlTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Alle veilige methodes voor Erectiesite.nl - Penisvergroting info - Erectie & Penisvergroten TipsGrotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de cursussen informatie van de Nationale Handels AcademieWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? WebsiteforumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids