Signalen van de vrouw

  • Ze komt zenuwachtig over. Wanneer ze zenuwachtig is vindt ze waarschijnlijk dat er veel op het spel staat en doet ze haar uiterste best om een goede indruk op jou te maken. Stel haar gerust en vertel haar dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken aangezien je haar een hele leuke meid vindt.  
  • Ze praat veel met jou. Ze vindt altijd wel een gespreksonderwerp om met jou te delen. Dit betekent dat ze graag tijd met je doorbrengt en graag met je praat. Zeker een goed teken dus!
  • Ze heeft haar vrienden over jou verteld. Wanneer ze haar vrienden en vriendinnen over jouw bestaan verteld heeft, betekent dat ze jullie toekomst positief inziet. Zeker wanneer ze er ook openlijk over praat dat jij besproken bent door haar vriendinnen, als ze negatief over je gepraat zou hebben zou ze dit zeker niet met jou bespreken.
  • Ze toon interesse in je en doet moeite voor je. Moet zij iedere keer een flink stuk reizen voor jullie dates maar vindt ze dit helemaal niet erg? Of biedt ze zelfs aan om een andere afspraak te verzetten zodat jullie zo snel mogelijk weer kunnen daten? Dan zit het zeker goed!
  • Ze praat niet (of juist) over mannen. Dit signaal kan eigenlijk twee kanten op. Of ze praat overduidelijk over andere mannen om jou te proberen af te schepen of ze wilt graag je reactie zien om te zien hoe jij over jullie toekomst denkt. Het beste wat je dan kunt doen is het recht op de man afvragen. Date ze met andere mannen of zijn jullie exclusief?

Herken jij een of meerdere van deze positieve signalen in de vrouw met wie jij date? Dan heb je waarschijnlijk geluk, en ziet ze jou net zo zitten als jij haar! Dus grijp je kans en wees eerlijk over je gevoelens. Zo kunnen jullie samen een fijne tijd tegemoet gaan.
 

Terug naar het nieuws overzicht