Mannen en vrouwen zoeken hetzelfde in een vriendschap: gezelschap

We leven in een beschaafde samenleving, waar mannen en vrouwen prima met elkaar om kunnen gaan. Als collega’s functioneren we uitstekend en duiken we ook niet om de haverklap met elkaar het bed in. Oké, uitzonderingen daargelaten. Maar als de samenwerking tussen mannen en vrouwen zo goed gaat, waarom is een vriendschap met een vrouw dan zo gevoelig? Wanneer een vriendschap ontstaat, zijn wij net als vrouwen slechts op zoek naar wat gezelligheid en gezelschap. Niets anders. Als dat langzaam uitgroeit tot een vriendschap, wordt het een ander verhaal. Je krijgt een vriendschap omdat je iemand ‘aardig’ vindt. En dat aardig vinden neemt problemen met zich mee. Je vindt iemand immers niet voor niets aardig of leuk en je wil meer. Iemand aardig vinden is dus al genoeg om ons te beroepen op de reden waarom we zijn geboren: voortplanting.

Vriendschap tussen man en vrouw gaat alleen om seks

We kunnen de apen dus de schuld geven. Wat betreft seks verschillen we ondanks de evolutie maar weinig van ze. Maar let op, geef je vriendin niet de indruk dat je meer van haar wil dan vriendschap. Wanneer vrouwen daar lucht van krijgen, zijn ze weg. Ze willen namelijk nooit meer van slechts een vriend. Willen ze dit wel, dan geven ze dat zelf wel aan. Dus wees een slim man en geef je vriendschap niet op voor die seks waar je op hoopte.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk op Vakantiehuis huren online alle mogelijkheden voor een Vakantiehuis huren online voor een stedentripJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze review voor een sporthorlogeAnti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van hgh-antiverouderingTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor penisvergrotenGrotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - Alle opleidingen en cursussenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promoot je siteProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEO MarktplaatsEen professionele website laten maken? Vraag online een offerte aan voor uw Professioneel een website laten makenBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl