De Tarzan- of Rabbit Vibrator

De vibrator is toch wel het meest bekende en vertrouwde seksspeeltje, en helpt om de erogene zones te bereiken en stimuleren. Maar ben jij inmiddels ook een beetje op uitgekeken op deze oude vertrouwde? Voeg dan iets extra's toe en probeer eens een Tarzan- of Rabbit vibrator. Dit is een G-spot vibrator met een speciale externe stimulator voor de clitoris, en stimuleert dus meerdere plekken tegelijk. Deze dubbele stimulatie zorgt voor een extra intens gevoel en kan jouw vrouw brengen tot een gemengd orgasme.

Vibrating egg

Een vibrating egg (of bullet) is leuk om alleen te gebruiken, maar vooral een spannend speeltje om met je partner te delen. Het speeltje is gemaakt voor vrouwen en wordt inwendig gebruikt. Vrijwel elk model werkt met een afstandsbediening of een app. Wel zo handig als jij de controle wilt om je partner te verwennen. Wil je het extra spannend maken? Gebruik het eitje dan een keer buitens huis. Let dan wel even op of de afstandsbediening genoeg bereik heeft, en of het eitje niet te veel geluid produceert ;).

Womanizer

Wil jij alle focus op je dame leggen en haar extra verwennen? Dan is dit revolutionaire speeltje misschien iets voor haar. De Womanizer is namelijk speciaal ontwikkeld voor vrouwen. In tegenstelling tot een vibrator trilt deze sekstoy niet, maar zorgt juist voor een vacuum en verwent jouw dame door middel van luchtdruk golven. Dit zorgt voor een extra intieme stimulatie en en zorgt gegarandeerd voor een hoogtepunt. Dit apparaatje werkt echter niet via een afstandsbediening.

Duo vibrator

Toch liever iets waar jullie samen gebruik van kunnen maken? Dan is de duo vibrator de perfecte keus. Dit speeltje is speciaal gemaakt voor koppels en kan zorgen voor een leuke afwisseling. Gebruik deze toy voor inwendig of uitwendig gebruik, tijdens het voorspel of tijdens de penetratie. De veelzijdigheid van dit sekspeeltje en het gemak van een afstandsbediening brengen jou en je partner tot grotere hoogtes. 

BDSM toys

Zijn deze kinky toys een beetje te soft voor jou? Kies dan eens voor BDSM toys. BDSM staat voor Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism. Het komt er dus op neer dat deze speeltjes de bewegingsvrijheid van de onderdanige zullen beperken of ontnemen. Voorbeelden van dit soort speeltjes zijn halsbanden, paddles, pinwheels en floggers. Klinkt dit dan weer een beetje te heftig? Begin dan rustig aan met de onschuldige speeltjes zoals hand- of enkelboeien, oogmasker of een kietelaar.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een Vakantiehuis voor een stedentrip - Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. www.hgh-antiveroudering.nlTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Alle veilige methodes voor Erectiesite.nl - Penisvergroting info - Erectie & Penisvergroten TipsGrotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de cursussen informatie van de Nationale Handels AcademieWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEO MarktplaatsProfessioneel een website laten maken? offerte aanvragen via Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is Beste BloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfs telefoongids