Tips voor het lezen van lichaamstaal

Wij lopen het hele vrouwelijk lichaam met je na, want aan alles kan worden gezien of ze met je zit te flirten. Deze tips zouden er zomaar voor kunnen zorgen dat jullie samen naar huis gaan en een fantastische nacht beleven, of misschien wel meer dan een nacht. We beginnen bij haar hoofd. Zit ze aan haar haar, knippert ze met haar ogen, bijt ze op haar lip of zijn haar neusvleugels opengesperd? Jij zit helemaal goed: ze wil iets van je! We gaan verder naar haar armen. Als die gekruist zijn kun je het waarschijnlijk wel vergeten. Ze is niet geboeid door wat je te vertellen hebt. Als ze haar vingers gebruikt om haar lippen, sleutelbeen of hals aan te raken dan zit je echter wel goed. Ze probeert de aandacht te leggen op deze delen van haar lichaam en jou eraan te herinneren dat ze sexy is. Tot slot kun je nog letten op haar benen. Het is een goed teken als ze die heeft gekruist met het bovenste been op jou gericht.

Succes gegarandeerd

Als je op de bovenstaande tips let, kun je er vrijwel zeker van zijn dat je weet of een vrouw iets van je wil. Het is dus afgelopen met het proberen te lezen van haar gedachten. Haar lichaamstaal is veel duidelijker!

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl