Wat zoekt een vrouw in een man dan?

Jij hebt een zoektocht gestart naar je droomvrouw. Mannen en vrouwen denken heel verschillend. Terwijl de meeste mannen denken aan de pikante kanten van een relatie (lees seks!), willen veel vrouwen juist trouwen en kinderen krijgen. Welke eigenschappen zoekt een vrouw in een man? Hier vind je tips!

Intelligent

Als je als vrouw carrière hebt gemaakt zoek je een man die ook een beetje op niveau is. Dit betekent niet meteen dat je de gloeilamp opnieuw moet uitvinden. De manier waarop je een vrouw behandeld en hoe je tegen haar praat zeggen veel over jouw intelligentie. Een ongeschoold iemand kan net zo intelligent zijn als iemand met een opleiding. Wanneer je in gezelschap van je droomvrouw bent is het belangrijk je je aanpast aan het gezelschap. Een bedrijfsfeest heeft vaak een ander niveau dan het vrijgezellenfeest van je beste vriend. Wees bereid om je aan te passen aan het gezelschap.

Humor

Elke vrouw kan het waarderen als jullie lachen om dezelfde dingen. Niet elke humor is grappig in het bijzijn van vrouwen. Seksistische en religieuze grappen kunnen heel verkeerd uitpakken. Als je toch deze grappen maakt kan het dus voorkomen dat alleen jij staat te lachen.

Roken/drinken

Leer je eigen grenzen kennen!  Drink op je eerste afspraakje niet niet teveel. Op feesten van haar familie en werk moet je je zeker gedragen. Je wilt je droomvrouw toch niet voor schut zetten. Niet elke vrouw is ervan gediend dat je rookt in haar auto of woning. Voor je gaat roken, vraag dan aan haar waar je kunt roken. Aan haar antwoord kun je vanzelf merken of je je gang kan gaan of beter even kan wachten tot je in de buitenlucht bent.

Aan deze tips kan je wel zien dat vrouwen tegenwoordig andere eigenschappen zoeken in een man. Wordt een goede man en maak gebruik van bovenstaande tips!

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl