Wat zoekt een vrouw in een man dan?

Jij hebt een zoektocht gestart naar je droomvrouw. Mannen en vrouwen denken heel verschillend. Terwijl de meeste mannen denken aan de pikante kanten van een relatie (lees seks!), willen veel vrouwen juist trouwen en kinderen krijgen. Welke eigenschappen zoekt een vrouw in een man? Hier vind je tips!

Intelligent

Als je als vrouw carrière hebt gemaakt zoek je een man die ook een beetje op niveau is. Dit betekent niet meteen dat je de gloeilamp opnieuw moet uitvinden. De manier waarop je een vrouw behandeld en hoe je tegen haar praat zeggen veel over jouw intelligentie. Een ongeschoold iemand kan net zo intelligent zijn als iemand met een opleiding. Wanneer je in gezelschap van je droomvrouw bent is het belangrijk je je aanpast aan het gezelschap. Een bedrijfsfeest heeft vaak een ander niveau dan het vrijgezellenfeest van je beste vriend. Wees bereid om je aan te passen aan het gezelschap.

Humor

Elke vrouw kan het waarderen als jullie lachen om dezelfde dingen. Niet elke humor is grappig in het bijzijn van vrouwen. Seksistische en religieuze grappen kunnen heel verkeerd uitpakken. Als je toch deze grappen maakt kan het dus voorkomen dat alleen jij staat te lachen.

Roken/drinken

Leer je eigen grenzen kennen!  Drink op je eerste afspraakje niet niet teveel. Op feesten van haar familie en werk moet je je zeker gedragen. Je wilt je droomvrouw toch niet voor schut zetten. Niet elke vrouw is ervan gediend dat je rookt in haar auto of woning. Voor je gaat roken, vraag dan aan haar waar je kunt roken. Aan haar antwoord kun je vanzelf merken of je je gang kan gaan of beter even kan wachten tot je in de buitenlucht bent.

Aan deze tips kan je wel zien dat vrouwen tegenwoordig andere eigenschappen zoeken in een man. Wordt een goede man en maak gebruik van bovenstaande tips!

Terug naar het nieuws overzicht