Kies je foto's zorgvuldig

Je profielfoto is natuurlijk de allerbelangrijkste foto, maar dit is niet de enige. Je kunt namelijk tot maximaal zes foto's toevoegen en wij raden je dan ook aan om hier gebruik van te maken. Niemand wilt met iemand praten waarvan ze niet zeker weten hoe die persoon eruit ziet. Heb je dus maar één foto, dan wekt dit mogelijk wat argwaan. Zorg er dus voor dat je minimaal drie foto's hebt waarop duidelijk te zien is hoe jij eruit ziet. Uit onderzoek is gebleken dat de beste profielfoto's voor mannen foto's zijn waarop ze niet lachen en ook niet recht in de camera kijken. Waarom dat zo is? Weten we niet en dat is ook helemaal niet belangrijk, het is belangrijk dat het werkt. Een duidelijke foto met je huisdier schijnt ook te werken, aangezien veel vrouwen dit lief vinden en dan eerder geneigd zijn om je een like te geven. Goede ideeën voor andere foto's zijn afbeeldingen van jou als je je favoriete hobby of sport aan het beoefenen bent. Speel hier dus slim op in en zorg dat je een of meerdere foto's hebt die hier aan voldoen.

Schrijf een goede Tinder bio

Je Tinder bio is het kleine stukje tekst dat op je profiel te zien is. Hoewel je profielfoto belangrijker is, kan dit stukje tekst toch erg belangrijk zijn. Zo kan dit het verschil maken tussen een like of geen like, maar kan dit ook voor leuke ijsbrekers zorgen. Geef niet teveel van jezelf prijs, aangezien er altijd eens stukje mysterie dient te zijn. Te veel vertellen kan er ook voor zorgen dat ze je saai of niet origineel vindt en dus sowieso al niet gaat liken. Vertel iets origineels en houd het vooral niet te serieus. Maak bijvoorbeeld een grappige opmerking over je profielfoto of over jezelf. Je mag hier ook best wel al wat geflirt in verwerken, aangezien we allemaal weten waarom je gebruik maakt van Tinder. Houd jezelf aan deze tips en je zult zien dat je elke dag steeds meer matches met allerlei leuke vrouwen binnen krijgt. En nu je al die matches hebt wordt het natuurlijk tijd om er werk van te maken, succes!

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Hgh Antiveroudering - HGH Anti aging informatieTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Alle veilige methodes voor Erectiesite.nl - Penisvergroting info - Erectie & Penisvergroten TipsGrotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de cursussen informatie van de Nationale Handels AcademieWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? WebsiteforumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids