Wat is speed dating?

Een speeddate is een date waar je slechts een paar minuten de tijd hebt om met iemand te praten voordat je naar een andere vrouw moet. Zo ga je met bijvoorbeeld 10 of 20 vrouwen zitten op een speed dating avond en aan het einde kun je kiezen met wie je de beste klik had en hier een drankje mee doen. In die paar minuten tijd die je hebt moet je dus wel goed uit de verf komen. Zorg dat je zelfverzekerd overkomt en houd het vooral luchtig en leuk. Zorg dat ze het gesprek met jou onthoud en dat ze na afloop geïnteresseerd is en graag meer over je wilt weten.

De speeddate is afgelopen, wat nu?

Als je na afloop van de speeddate een connectie had met een bepaalde leuke dame kun je hier nog even een drankje mee doen om meer van elkaar te weten te komen. Jullie zijn beiden met dezelfde intentie naar het evenement gekomen dus je weet zeker dat je hier je tijd niet zit te verspillen. Na een aantal drankjes wordt het al snel laat en als het gezellig is kun je de avond gerust voortzetten bij haar thuis. Mocht de avond voortgezet worden bij jou thuis, zorg dan wel even dat je slaapkamer is opgeruimd.

Als je nog wat extra hulp nodig hebt voordat je aan speed dating begint dan kun je altijd onze webshop bekijken.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl