Tips voor een goed seksleven: Afwisseling!

Voor een goed seksleven is het van belang om niet steeds hetzelfde te doen. Neem bijvoorbeeld afwisselend eens het initiatief, en geef haar ook de mogelijkheid om het voortouw te nemen. Wanneer jij het initiatief hebt genomen, zorg je ervoor dat zij het gevoel krijgt dat deze avond volledig in het teken van haar staat. Succes gegarandeerd: hier houden vrouwen namelijk van.

Heb op verschillende plekken seks

Je kunt op meerdere plekken seks hebben, dan alleen in bed. Houd het spannend, en zoek eens wat andere plekken op. Praat hier samen over met je sekspartner,  want vaak hebben mensen een fantasie waarin ze op een bepaalde plek seks hebben. Dit kan bijvoorbeeld midden in de natuur zijn. Ga er samen op uit om deze fantasie waar te maken! Let wel op dat jullie niet betrapt worden, seks in het openbaar is namelijk strafbaar en kan zelfs tot een fikse boete of een gevangenisstraf leiden. Inspiratie opdoen? Volgens Cosmopolitan zijn er enkele plekken waar je zeker eens seks moet hebben gehad!

Verleid en verras haar

Laat geen sleur in jullie seksleven komen, maar verras haar eens op onverwachte momenten. Verras haar eens door haar bijvoorbeeld van het werk af te halen, en samen op zoek te gaan naar een plek waar jullie privacy hebben. Een andere tip is om haar gedurende de dag al op te warmen voor die avond, door seksueel te flirten via online berichtjes. Hierdoor zorg je ervoor dat de vrouw al helemaal in de juiste stemming raakt, dit moet dus haast wel een spetterende avond opleveren!

Maak tijd vrij

Soms moeten we in ons drukke leven, letterlijk tijd vrij maken voor seks. Zorg dan dat dit ook gebeurt, maar eens een avond geen afspraken. Blijf een avond thuis, zet de televisie en jullie telefoons uit, en heb volledige aandacht voor elkaar. Romantische gebaren, zoals een bad klaarmaken en kaarsjes aansteken worden ook vaak gewaardeerd. Ze zal je zeker belonen voor al de moeite die je erin gestoken hebt!

Er zijn dus verschillende manieren om jullie seksleven tot een nieuw hoogtepunt te brengen, het begint allemaal bij aandacht, liefde en tijd voor elkaar hebben. In de shop van Droomvrouwen Verleiden vind je allerlei producten die helpen om je seksleven te verbeteren.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl