Gun haar de tijd om je te vertrouwen

Gemiddeld heb je ongeveer zo'n 4 uur de tijd om te scoren totdat de avond voorbij is en je teleurgesteld naar huis moet. Het is echter erg belangrijk dat je niet gaat haasten, aangezien je haar dan snel oncomfortabel kunt maken. Zorg er dus daarom voor dat je rustig aan doet en niet meteen vraagt of ze mee naar huis wilt, maar zorg er ook weer voor dat je niet zo rustig aan doet dat ze denkt dat je geen interesse hebt. Zie het zo: ze kent je (nog) niet en als alles blijkt dat je zo snel mogelijk naar huis wilt, kan dat erg vreemd overkomen.

Word niet dronken

Dit is zo'n standaard tip die we toch maar even geven: zorg dat je niet teveel drinkt. Misschien denk je dat je nog een extra biertje nodig hebt om moed in te drinken, maar doe dit niet. Het wordt er alleen maar slechter op als je dronken wordt en dat merkt zij ook. Je verliest voor haar je aantrekkelijkheid, je denkt niet meer helder na én dan bestaat er nog altijd de kans dat je hem niet meer omhoog krijgt, hoe beschamend zou dat zijn. Bedenk jezelf ook hoe vaak je wel niet gewoon in slaap bent gevallen aan de keukentafel toen je dronken was en nog iets wilde eten. Je kunt het natuurlijk niet maken om een vrouw mee te nemen en vervolgens in slaap te vallen. Sla daarom een drankje over en drink in plaats daarvan een cola of water.

Ruim je huis op

Zorg altijd dat je een opgeruimd huis hebt, ook al heb je van tevoren niet de intentie om een vrouw mee naar huis te nemen. Hoe vervelend zou het zijn als je een vrouw meeneemt en het daar een totale zwijnenstal is. Misschien denkt ze dan wel dat je hygiëne niet zo nauw neemt en dus wellicht ook wat anders niet verzorgd is.. Van hygiëne gaan we automatisch naar het volgende punt, namelijk bescherming. Zorg dat je altijd een condoom bij je hebt en gebruik deze ook!

Terug naar het nieuws overzicht