Dus nu ben je single...

En vraag je jezelf af hoe dat eigenlijk werkt: Een vrouw vinden, verliefd worden, een relatie aangaan en samen gelukkig worden.

Het probleem bij het versieren van een echt mooie en leuke vrouw is je gebrek aan kennis: "Hoe werkt het?" en vaardigheden:

"Hoe doe je het?"

"Nou nee," hoor ik je zachtjes zeggen, "het ligt aan nog veel meer dingen: Ik ben wat te dik, heb geen snelle babbel, ben niet echt rijk en ben niet speciaal aantrekkelijk"

Gelukkig is dat niet waar.

Want er zijn dikkere, dommere, armere en lelijkere mannen die een relatie hebben. Geef maar toe: Heb je nooit gedacht: Waarom verdient hij zo'n mooie vrouw, ik ben tenslotte toch rijker, liever, etc. dan hij? Wat je bent of wat je hebt is dus volslagen onbelangrijk.

Het is HOE je bent waar vrouwen naar kijken.

Je identiteit, je ware zelf. En je kunt een hoop dingen doen om dat op te poetsen, te laten zien en ermee te spelen. Je beste zelf neerzetten.

"Maar moet je niet lief zijn en afwachten tot Cupido toeslaat?"

Laat ik je nog een geheim verklappen: Klassiek daten, klassieke romantiek: Het veroveren van een vrouw, haar verleiden met aandacht, bloemen en etentjes, zoals zo mooi beschreven in litteratuur en in de meeste films, is in werkelijkheid een spel.

En dat spel heeft niets met liefde of versieren te maken.

Het is een spel van 'ik ben moeilijk te krijgen, je moet me veroveren' wat vrouwen spelen om populair te worden bij mannen.

Vrouwen spelen het

En de ironie is dat ze dit doen omdat mannen het van hen verwachten.

In het spel moet je als man lief zijn, attent, aandacht voor haar hebben, haar complimenten maken over haar uiterlijk en afwachten totdat de liefde toeslaat. En ja, ook vrouwen hebben er eigenlijk de balen van dat mannen dit behoren te doen.

Tegelijkertijd geeft het vrouwen de garantie dat: "Ik voel niks voor je, er is geen liefde tussen ons en de liefde laat zich niet sturen" een olledig geaccepteerd excuus is. Erg fijn, zeker als de man die de pging waagt een engerd is...

In werkelijkheid is liefde en aantrekkingskracht emotie.

En die komt niet van dingen die je voor haar doet: Het etentje waar je haar voor uitnodigt, de bloemen die je haar geeft of het complimentje dat je haar maakt. Aantrekkingskracht ontstaat door de dingen die je MET haar doet, het feit dat je met haar speelt, laat zien dat je haar interessant vind en haar uitdaagt om op jou te reageren. Dit spelen met haar is wat we versieren noemen.

In tegenstelling tot het klassieke daten is versieren iets wat je actief doet om haar in jou geïnteresseerd te maken. Bewust gekozen actie met hoge kans op een goed resultaat.

Klassiek daten is veel doen en vervolgens de keuze aan de vrouw laten. Alsof je haar een bijl geeft, jouw hoofd op het hakblok legt en zegt: "Vind je me niet geweldig, doe dan wat onvermijdelijk is."

Er lopen veel manen rond met pijn in de nek...

Je ziet dit ook terug in hoe mannen over hun 'verovering' praten: "ja, ik heb geluk met haar gehad." of "Ik ben blij dat ik haar tegengekomen ben." Weinig mannen kunnen zeggen: "Ja, ik zag haar en heb haar toen versierd." en het echt menen.

En dan zwijgen we nog even over de mannen die in een relatie met een vervelende vrouw blijven zitten omdat ze bang zijn dat ze na deze vrouw geen andere meer zullen vinden die geïnteresseerd in hun is.

Je maakt echt indruk op een vrouw, als je kunt tonen hoe jij echt bent als man, dat je sterk en waardevol bent en dat je interesse in haar hebt.

Je speelt met haar en bespeelt haar emoties.

En tenzij zij er bewust voor kiest om je af te wijzen, zal ze in ieder geval onder de indruk van je zijn en waarschijnlijk ook verliefd op je worden.

Het klassieke spel van dineren en bloemen kopen is pas leuk om te spelen als je haar al versierd hebt en met haar een intieme relatie hebt. Speel het alleen niet om je droomvrouw te veroveren, want dan is het gedoemd te mislukken.

Een vrouw is alleen onder de indruk van je karakter: Hoe je bent, je persoonlijkheid, waarom je dingen doet. Uit eten gaan en bloemen voor haar kopen is alleen lèuk. De manier waarop je haar uit eten neemt en de manier waarop je bloemen zou kopen (zou je dit nu nog willlen) is uiteindelijk doorslaggevend.

Bovendien weten vrouwen dat mannen veel voor hun doen in de hoop op seks. Als je veel voor haar koopt en regelt, bouwt zij bij jouw een schuld op. Dat is voor haar geen fijn gevoel, zeker niet als de rekening hoog oploopt. Als je een vrouw zo de vrijheid ontneemt om vrijwillig voor jouw te kiezen, verspil je iedere kans op een gezonde relatie met haar.

Ik weet niet of er in je omgeving, je vriendenkring, je sportclub, er mannen zijn waarvan je weet dat ze goed zijn met vrouwen. Ga met ze uit te gaan, probeer in hun buurt te zijn en kijk hoe ze omgaan met vrouwen en welke signalen de vrouwen dan uitstralen, zonder er je in te mengen als ze bezig zijn.

Als een vogelaar die vogels bestudeert.

En nu je dit weet: Let vooral op HOE ze dingen doen, niet zozeer WAT ze doen. Als hij een vrouw aanspreekt, kijk dan naar hoe en wat hij doet, niet zozeer naar het feit dat hij een vrouw aanspreekt. Hoe staat hij? Hoe kijkt hij? Wat zegt hij? Lacht hij of juist niet en op welke manier? Kijk naar de uitdrukking op zijn gezicht. Is hij meegaand of stoeit hij in woorden met haar?

Kun jij dat ook? Zou dat ook bij jou passen?

Ik hoop nu dat je een beetje inzicht hebt in wat versieren is en hoe het verschilt van het klassieke spel.

Veel plezier!

Bron:jijpastbijmij

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. www.hgh-antiveroudering.nlTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Alle veilige methodes voor Erectiesite.nl - Penisvergroting info - Erectie & Penisvergroten TipsGrotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de cursussen informatie van de Nationale Handels AcademieWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? WebsiteforumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids