Versiertips

Spoiler: de meeste stelletjes halen het einde van het programma niet. Oftewel: de verleiders doen ontzettend goed hun werk. Enkele verleiders zijn aan de tand gevoeld en zij hebben dan ook hun allerbeste versiertips gedeeld. Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet:

 1. Niet opdringerig zijn
  Tim, oftewel Timtation, die zijn Deborah al snel aan de kant schoof voor verleidster Cherish, geeft aan dat het belangrijk is om niet te opdringerig te zijn. Erg grappig dat deze tip van Tim komt, aangezien hij zijn Cherish na drie dagen praktisch ten huwelijk vroeg. "Je kunt het beste een beetje kijken en misschien wat praten, en pas als je signalen opvangt en ze zelf toenadering zoekt, hap je pas".
 2. Humor is ontzettend belangrijk
  Humor is erg belangrijk, aldus Tireily, een 22-jarige Nederlandse verleider van Temptation Island. Het is dé manier om het ijs te breken, maar je moet wel goed opletten dat je je niet als clown gaat gedragen. Ook moet je een beetje aanvoelen welke (soort) grapjes je wel en niet kunt maken, en blijf natuurlijk altijd respectvol richting de dame in kwestie.
 3. Stel haar vragen
  Interesse tonen is noodzakelijk. Zo is het stellen van vragen een goede manier om geïnteresseerd over te komen. Let wel op dat je er geen interview van maakt door een kanon aan vragen op haar af te vuren. Daarmee jaag je haar alleen maar weg. Zoek een goede balans in het stellen van vragen en gebruik de antwoorden die je krijgt als basis voor een gezellig gesprek.
 4. Speel je kwaliteiten uit
  Kledingstijl is erg belangrijk, dus kom verzorgd voor de dag. Zowel Tim als Laiolano geven aan dat een goede kledingstijl key is. Verleider Laiolano heeft ook een andere goede tip: gebruik je kwaliteiten. Iedereen heeft kwaliteiten, zoals dansmoves, humor, of bijvoorbeeld mooie ogen of lach. Wat het ook is: zorg dat je het goed gebruikt als je een vrouw versiert.
  Weet je niet precies wat jouw kwaliteiten zijn, of heb je niet voldoende zelfvertrouwen om deze uit te spelen? Je kunt altijd hulp inschakelen door een versiercursus te boeken. Door de persoonlijke begeleiding krijg je praktische tips waar je écht iets mee kunt.
 5. Goed luisteren en wees eerlijk
  Het succes van verleider Joshua, die de Belgische Megan versierde? Dat zat in zijn eerlijkheid en oprechtheid. In plaats van constant (loze) complimenten rond te strooien en zich ongeveer voor haar  voeten te gooien (á la Gino bij Deborah), pakte Joshua het veel beter aan. Hij luisterde goed naar Megan, vertelde haar dat ze beter verdiende en weerhield haar er in het begin van dat ze fouten ging maken. Toch liet hij haar goed merken dat hij haar aantrekkelijk vond, en het duurde dan ook niet lang voordat Megan zelf de toenadering zocht tot Joshua.

En dan onze tip: gebruik alle bovenstaande tips en probeer het gewoon. Het is ook een kwestie van oefenen, zodat je het natuurlijke vrouwen verleiden een beetje meester wordt. Succes!

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl