Killer kleding tips

De volgende vrouwen versieren tips omtrent kleding moet je in ieder geval altijd onthouden:

  1. Vrouwen kijken als eerste naar je schoenen. Zorg er dus voor dat je schoenen gepoetst zijn en bij je outfit passen.
  2. Kleding moet bij je passen. Iedereen ziet het als je eigenlijk een gothic bent maar je gekleed hebt alsof je de Gay Parade gaat lopen. Je kunt je dus best modebewust kleden, maar zorg wel dat je een stijl kiest die bij je past. Uiteindelijk zal je droomvrouw toch op JOU moeten vallen, en niet op je kleding. Je past je kleding enkel aan om op te vallen.
  3. Draag accessoires. Vrouwen zien mannen die accessoires dragen als mannen die aandacht besteden aan hun uiterlijk. Draag bijvoorbeeld een leuk horloge of een mooie ring.

Vrouwen versieren tips: kleding voor de kleine man

Als je kleiner bent dan de gemiddelde vrouw, kan het vrouwen versieren soms best lastig zijn. Toch kun je met je kleding ook dit probleem oplossen/verbergen. Je zou bijvoorbeeld aan de binnenkant van een mooie schoen een verhoogde zool kunnen plaatsen. Dit valt aan de buitenkant helemaal niet op. Om vrouwen te versieren volstaat echter de juiste kleding al. Zorg ervoor dat de stof bij jou en bij elkaar past, dat de pasvorm goed is en dat je modebewuste kleding koopt. Als alles bij elkaar past en klopt, kun je er evengoed uitzien alsof je 1.80 m bent!

Wil je meer vrouwen versieren tips? In onze shop kun je diverse boeken bekijken en bestellen die jou helpen bij het vrouwen versieren. In geval van vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Terug naar het nieuws overzicht