Adrenaline & genot

Een neuk partij terwijl je weet dat je moet gaan haasten om op tijd op je werk aan te komen. Door de adrenaline die vrijkomt, zal seks nóg intenser aanvoelen dan normaal. Een extra dosis genot, daar zeg je toch geen nee tegen? Daarnaast voel je (en zij ook!) de hele dag een intensere verbondenheid met je (bed)partner wanneer jullie 's ochtends plezier hebben gehad tussen de lakens omdat bij een hete neukpartij het hormoon 'oxytocin' vrijkomt. Wellicht wil ze 's avonds nóg een keer ;) Kortom: allemaal goede redenen om even flink van bil te gaan na het ontwaken.

Gezonder en vrolijker door ochtendseks

Door een potje seksen in de ochtend voel je je niet alleen gelukkiger, maar ook gezonder. Door regelmatig tussen de lakens te kruipen, heb je minder kans op hartproblemen. Daarnaast komt het antilichaampje 'immunoglobuline' vrij dat zorgt voor een hogere weerstand. Heerst er een griep-epidemie? Door drie keer per week 's ochtends te seksen heb je een grotere kans dat dit griepje jou overslaat!

Een kleine workout in de ochtend

's Ochtends opstaan om te gaan hardlopen of aan de gewichten te heisen? We kunnen ons voorstellen dat dit niet bij iedereen bovenaan de prioriteitenlijst staat. Veel beter om een half uurtje te seksen, toch? Tijdens een neukpartij van een half uur een verbrand je al snel zo'n 144 calorieën. Zo wordt elke dag sporten ineens een stuk interessanter.

Wanneer je droomvrouw een keer minder zin heeft, dan kun je haar overhalen met de bovenstaande feitjes. Eigenlijk zitten er alleen maar voordelen aan een ochtendbeurt. Zet de wekker dus een kwartiertje of half uurtje eerder en neem het er goed van tijdens een stomend potje ochtendseks!

Wil jij je seksleven naar een hoger level brengen? Kijk dan zeker in de shop van Droomvrouwenverleiden.nl >

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl