Duidelijkheid

Vourwen zijn vaak degene die de organisatie op zich nemen. Ze nemen de leiding over de planning en dat zorgt ervoor dat mannen zich gaan aanpassen om deze planning te faciliteren. Dit is begrijpelijk, maar dit is absoluut niet wat vrouwen willen. Ondanks dat ze de neiging hebben om de situatie te organiseren, hebben ze behoefte aan duidelijkheid. Ben duidelijk in wat je van een vrouw verwacht en zie wat voor resultaat dit heeft. Dit geldt in de relatie, maar zeer zeker ook in de kennismaking en het flirten.
Voorbeeld: Tijdens het uitgaan kom je een leuke dame tegen, waarmee je graag eens zou willen daten. Vraag dan niet of ze het leuk zou vinden om eens wat met je uit te gaan, maar vraag of ze aanstaande woensdag om 19.00 wat te drinken lust bij het café op de hoek.
* Sidenote, de locatie is hier essentieel: het liefst kies je een locatie waarvan je weet dat ze er graag komt.

Wat vrouwen willen? Zelfvertrouwen!

Zelfvertrouwen is essentieel bij het versieren van een vrouw. De factor zelfvertrouwen hangt nauw samen met de vorige factor: duidelijkheid. Als je een vrouw duidelijk maakt wat je wil dan moet je dit met zelfvertrouwen zeggen. De basis is om niet te twijfelen, als een vrouw vraagt om te kiezen en het maakt je niet zoveel uit, kies dan een van beide en straal zelfvertrouwen uit. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk ze dan op je reageren.

Mannelijkheid

Mannen worden steeds ijdeler en daar is niets mis mee. Echter is wat  vrouwen willen nog altijd een echte man. Iemand die ze beschermt en begeleidt. Het helpt daarom om je mannelijkheid wat extra te benadrukken. Laat zo nu en dan je kracht zien, reageer eens mannelijk om een andere flirt bij haar weg te jagen en versla haar met spelletjes. Op het moment zelf zal ze negatief op je reageren, maar op langere termijn zal ze dit aan je waarderen.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl