Laat zien wie je bent

Wees wel realistisch. Je bent niet alleen krachtig, maar ook kwetsbaar. Dat laatste mag je best laten zien, want ook dat is een kwaliteit die er wezen mag. Zeker ook als man. De tijd dat mannen niet mochten toegeven aan hun emoties, of zelfs maar mochten huilen ligt inmiddels achter ons. Kortom; laat zien wie je bent.

Als je dat laatste doet kun jij rustig met je rugzak op pad om. Letterlijk en figuurlijk. Je neemt niet alleen jezelf mee, maar ook je verleden dat jou gevormd heeft tot wie je bent. Dat kan je in de weg zitten, maar het is maar hoe je ernaar kijkt. Zie het als levenslessen waar je je voordeel uit kunt halen. Maak keuzes in wat je daarvan inzet en wat niet om de juiste partner te vinden. Dan ga je ontspannen op pad.

Het type vrouw dat bij jou past heeft niet alleen met uiterlijk te maken. Ga eens bij jezelf te rade wat je aantrekkelijk vindt in mensen. Intelligentie, humor, passie, een avontuurlijke geest, ruimdenkendheid. Was dat niet wat je voor jezelf ook wilde? Kortom; blijf dicht bij jezelf en ga niet voor dat filmsterren-stijltje dat eigenlijk nergens op gebaseerd is. Als je een stijlvolle vrouw wenst die stevig in haar schoenen staat en dagelijks met haar Ted Baker tas de show steelt op kantoor, dan heb je niets aan die filmsterrenstijl.

Heb een reëel beeld van jezelf

Het wil zeggen dat je geen droom moet najagen, maar een reëel beeld van jezelf moet hebben om de vrouw die bij jou past te kunnen vinden. Het grote werk ligt bij jezelf en niet buiten jou. Bovendien blijken vrouwen mannen die goed weten wat ze willen en zichzelf goed kennen, beter te waarderen dan onzekere types die geen richting kiezen.

Als jij weet wat je wilt, weet een vrouw ook beter wat ze aan je heeft. Dat schept duidelijkheid en vooral stevigheid in een relatie. Dan kun je allebei je eigen doel nastreven en vol passie leven

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Vind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nlSeksuele chemie op bestelling met feromonen FeromonenEen passend sporthorloge bestellen? De beste sporthorlogesHuur online een vakantiehuis voor een stedentrip stedentripJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal Snowzone.nlDe waarheid over penisvergroting penisvergroting infoOnline magazine over wielrennen Wielermagazine.nlDe ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders bestebloggers.nlEen opleiding of cursus van NHA NHA opleidingenEen grotere penis met deze tips voor penisvergroting - veilige methodes voor penisvergrotenWebsite promotie met SEO Promoot je siteTips voor erectie verbetering & penisvergroten penisvergrotenGrotere borsten door natuurlijke borstvergroting Borstvergrotingsplaza.comEen professionele website laten maken Website laten makenAnti aging informatie dmv HGH lees je op dit portaal voor hgh Professionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO > SEO Marktplaats