Laat zien wie je bent

Wees wel realistisch. Je bent niet alleen krachtig, maar ook kwetsbaar. Dat laatste mag je best laten zien, want ook dat is een kwaliteit die er wezen mag. Zeker ook als man. De tijd dat mannen niet mochten toegeven aan hun emoties, of zelfs maar mochten huilen ligt inmiddels achter ons. Kortom; laat zien wie je bent.

Als je dat laatste doet kun jij rustig met je rugzak op pad om. Letterlijk en figuurlijk. Je neemt niet alleen jezelf mee, maar ook je verleden dat jou gevormd heeft tot wie je bent. Dat kan je in de weg zitten, maar het is maar hoe je ernaar kijkt. Zie het als levenslessen waar je je voordeel uit kunt halen. Maak keuzes in wat je daarvan inzet en wat niet om de juiste partner te vinden. Dan ga je ontspannen op pad.

Het type vrouw dat bij jou past heeft niet alleen met uiterlijk te maken. Ga eens bij jezelf te rade wat je aantrekkelijk vindt in mensen. Intelligentie, humor, passie, een avontuurlijke geest, ruimdenkendheid. Was dat niet wat je voor jezelf ook wilde? Kortom; blijf dicht bij jezelf en ga niet voor dat filmsterren-stijltje dat eigenlijk nergens op gebaseerd is. Als je een stijlvolle vrouw wenst die stevig in haar schoenen staat en dagelijks met haar Ted Baker tas de show steelt op kantoor, dan heb je niets aan die filmsterrenstijl.

Heb een reëel beeld van jezelf

Het wil zeggen dat je geen droom moet najagen, maar een reëel beeld van jezelf moet hebben om de vrouw die bij jou past te kunnen vinden. Het grote werk ligt bij jezelf en niet buiten jou. Bovendien blijken vrouwen mannen die goed weten wat ze willen en zichzelf goed kennen, beter te waarderen dan onzekere types die geen richting kiezen.

Als jij weet wat je wilt, weet een vrouw ook beter wat ze aan je heeft. Dat schept duidelijkheid en vooral stevigheid in een relatie. Dan kun je allebei je eigen doel nastreven en vol passie leven. Hou dat in gedachten als je vrouwen gaat ontmoeten.

Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl