Productcategorieƫn X Cursussen & boeken Datingsites Erectie verbetering Penisvergroting
Bekijk onze producten

Anus stimulatie

Een ander onderdeel van het lichaam waarvan velen kunnen genieten is het stimuleren van of het laten stimuleren van de anus met de tong. De anus is ene de helft van het zenuweinde van het bekken, waarbij het aanraken van dit gebied voor vele mensen zeer seksueel opwindend wordt ervaren. Een waarschuwing vooraf: de anus en het rectum bevatten allerlei ziektes die geen schade kunnen veroorzaken in je spijsverteringskanaal, maar in je mond of maag zeer schadelijk kunnen zijn. Rimmen is zeer risicovol gedrag voor het oplopen van een groot aantal bacteriele infecties. Baffen is ook alleen aan te raden voor seksueel zeer open mensen die hier verstandig mee om gaan. Als je partner geniet van het spelen van je vinger in haar kont, dan is er geen twijfel dat ze ook kan genieten van je orale inspanningen bij het rimmen. Dit is net zoals iedere vrouw die net zoveel van vingeren kan genieten als van je orale inspanningen in het zelfde gebied.

Tips voor als je wil Rimmen / baffen

De echte moeilijkheid van het rimmen is voor de partner die het plezier van baffen geeft. Het is overbodig te zeggen dat dit alleen mogelijk is na een grondige douche om eerder genoemde hygienische redenen. Na deze douche is het in feite niets anders dan het likken van elk ander onderdeel van het lichaam. Ga je het rimmen uitproberen, dan zul je zeker snel voldoening vinden als je merk dat het vrouwen GEK MAAKT. Je zult je nooit helemaal alleen op de anus hoeven te concentreren en ook alleen maar de buitenkant hoeven te verkennen met je tong. Het rimmen is vanuit psychologisch opzicht niet makkelijk, maar het is zeker makkelijker als je partner een mooi kontje heeft. En dat zal de droom vrouw die je hebt verleid zeker hebben.

Dit zijn enkele aanbevelingen die ik je zeker mee wil geven:

  • Eerst douchen!: geen twijfel bij deze...Als je wil baffen zonder te douchen heb je pas echt ballen. En de kans dat je een probleem in de vorm van een ziekte erbij hebt is heel groot.
     
  • Lik de anus op precies dezelfde wijze als je bij de clitoris zou doen.
     
  • Rimmen is normaal gesproken alleen een uitgebreidere vorm van beffen, dus zorg dat je een goede beftechniek hebt.
     
  • Nogmaals, hoe meer je combineert en varieert met je tong, hoe beter de ervaring zal zijn. Als je alleen de anus stimuleert zal het nooit zo'n plezierige ervaring zijn als wanneer je ook haar clitoris stimuleert. Hetzelfde geld met het gebruik van je vingers.

Voor het ultieme rimmen / baffen combineer je alle 4 de technieken: stimuleer de clitoris en anus zowel met je tong als met je vingers gelijktijdig. Ga over haar clitoris en maak van tijd tot tijd een uitstapje naar haar anus. Gelijktijdig vinger je haar vaginaal. Niet makkelijk, maar gegarandeerd een seksuele belevenis voor je partner die verder gaat dan plat neuken.

Binnen enkele weken een grotere en dikkere penis. Wie wil dat nu niet?? Libido7 is een perfecte kuur om dit op een veilige en toch snelle manier te verwezelijken. De penisvergrotende pillen in combinatie met de juiste oefeningen zul je nu nog sneller resultaten opleveren. Resultaat dat je zelf zult zien groeien. Met Libido7 bereik je de maximale vergroting van de je penis! Lees hier meer >>

x
Lovegids
Gratis consult van dating guru Al Phadoc
Bel mij tussen: en