Productcategorieƫn X Cursussen & boeken Datingsites Erectie verbetering Penisvergroting
Bekijk onze producten

Voortijdig ejaculeren

Er is niets frusterender voor een vrouw dan opgewonden raken tijdens een hete seksuele uitspatting en dichtbij het klaar komen te geraken...maar dan de man voortijdig ejaculeren dan zij. Mannen, we kunnen het niet helpen. Soms voelt het gewoon TE goed. Maar om je seksuele prestaties te verbeteren (en je partners seksuele beleving) zul je toch echt moeten leren hoe je het langer kunt vol houden. Onthoudt het maar, het is veel beter als beide partners seksueel worden bevredigd in plaats van maar een.

We zullen een aantal eenvoudige uitbreidingen geven op de technieken om het langer vol te houden die we al eerder hebben behandeld.

Seks in de "vrouw boven op" positie.

Deze positie is goed omdat zij het ritme bepaald en je dus het tempo van de penetratie kunt verhogen voor het klaar komen. Ook is deze positie iets minder comfortabel voor de man, omdat je het gewicht van de vrouw draagt. Dit houdt je tegen te veel te relaxen en houd je aandacht weg van het hoogtepunt.

Seks als je moe bent

Een beetje moe zijn zorgt ervoor dat je het langer kunt uithouden omdat je minder gevoelig bent.

Draag een condoom...of twee

Als je seks hebt met een nieuwe partner zou je eigelijk altijd een condoom moeten dragen. Veel mannen klagen dat een condoom een deel van het plezier weghalen tijdens de seks. Dit is echter niet altijd een slecht gegeven als je het langer wil volhouden.

Denk aan voetbal

Of ieder ander ding. Dit is een methode die mannen al eeuwen gebruiken om de ejaculatie uit te stellen. Als je voelt dat je dicht bij een hoogtepunt komt, denk dan aan de namen van de zeven dwergen of de hoofdstad van Wit-Rusland. Raadseltjes als dergelijke kunnen je misschien net genoeg afleiden zodat je lang genoeg vol houd om je vrouw of vriendin tot een hoogtepunt te krijgen.

Hulp van buitenaf: Libido delay gel

Er is ook nog andere een methode. En wel met de Libido Delay gel. Met deze gel word je penis minder gevoelig en kun je de seks standjes een stuk langer volhouden. Dat betekend meer genot voor zowel jou als de vrouw.

x
Lovegids
Gratis consult van dating guru Al Phadoc
Bel mij tussen: en