Sleutel factoren voor het krijgen van een date

Daarnaast was ook onderzocht wat de sleutel factoren waren voor een man om een date te krijgen. De vrouwen gaven het volgende antwoord: Geduld en vasthoudendheid (maar niet over het punt van overdrijven), genoeg zelfvertrouwen hebben om een vrouw te benaderen die hij nooit eerder had ontmoet, in staat zijn met een vrouw te praten en een zekere gevoeligheid met haar gevoelens op te bouwen en de capaciteit om een vrouw romantisch te laten denken over de betreffende persoon.

Laat dat nu juist net zijn wat veel mannen ontberen. De karaktertrekken heeft iedereen in meer of mindere mate wel in zich en meestal genoeg om een vrouw te welgevallen. Veel mannen voelen zich echter juist zeer onzeker met vrouwen. Gevolg is dat het geduld vaak snel weg is door de zenuwen en verlegenheid.

Verander jezelf - versla verlegenheid!

Om deze verlegenheid te verslaan en succesvol te worden met vrouwen versieren, zul je eerst je geest onder controle moeten kunnen houden. Wanneer je je geest onder controle kunt houden kun je jezelf compleet sturen en heb je eindelijk de controle over je geest die je altijd al wou. Het is in feite erg gemakkelijk om jezelf te veranderen. Je moet er echter open voor staan. Je bent er echter meestal zo heilig van overtuigd dat je verlegenheid niet te verhelpen is dat het een heel gedoe lijkt. De basis om van je verlegenheid af te komen ligt in je onderbewustzijn. Je moet zorgen dat je positiever gaat denken.

Wil je de stap over je verlegenheid zetten, neem deze dan NU, op dit moment VOOR ALTIJD...

...

Zo, dat ging eigenlijk best gemakkelijk hè?

... Nu zul je ongetwijfeld denken, ja dat zeg je zo maar. Maar ik loop straks de vrouw van mijn leven tegen het lijf en dan sta ik nog met de mond vol tanden. Ik heb toch iets meer nodig om mij in de juiste richting de manoevreren.

Ben je zeker van je zaak en wil je jezelf veranderen, lees dan over misschien wel de kans van je leven >>

FAQ