Voordelen van online datingsites

Enkele van de vele voordelen die online datingsites hebben:

  • De grote verscheidenheid aan websites met vrouwen die zoeken van simpele romantiek en een huwelijk...tot stoute meiden die op zoek zijn naar SM en andere pleziertjes.
  • De kosten zijn laag. De meeste website tellen een zeer goedkoop maandelijks abonnement. Dit is vrijwel altijd veel goedkoper dan een offline dating service zou kosten. Reken maar eens. €15 of €20 per maand is veel minder dan dat je zou uitgeven als je uren zou doorbrengen in een café of discotheek en ongeinteresseerde meiden drankje na drankje zou aanbieden. De kans dat je online iemand die bij je past vind is vele malen groter.
  • Tijdsbesparend. Je kunt je inschrijven en binnen minuten al naar potentiele matches beginnen te zoeken. Ook worden antwoorden automatisch naar je doorgestuurd.
  • Gemak. Je kunt vrouwen 24 uur per dag 7 dagen in de week emailen.
  • Veiligheid. De meeste van deze datingsites gebruiken beveiligde emailsystemen die je identiteit verborgen houden terwijl je contact advertenties plaatst of op contactadvertentie reageert.
  • De kans om echte vrouwen te ontmoeten. Mannen en vrouwen die online dating sites gebruiken zijn geen loosers. Integendeel, het zijn normale alledaagse mensen die een partner proberen te vinden. Het is zelfs zo dat online dating de meest succesvolle manier is van vrouwen ontmoeten.
  • De kans om met vrouwen te praten. Door de email conversaties met je potentiële partner kun je een werkelijk beeld krijgen van wie ze is. Stel vragen, vraag een foto en kom erachter wat ze leuk vind en wat niet. Tegen de tijd dat je haar echt ontmoet zal het ijs al lang gebroken zijn en zullen jullie elkaar al praktisch kennen. Dit maakt het veel makkelijker om de relatie naar de volgende stap te brengen of om uberhaupt een vrouw te verleiden.

FAQ