Dirty talk als versier tip

Geile taal is een zeer krachtige verleider voor veel mensen en dus een goede reden om er gebruik van te maken. Het maakt dat je kunt communiceren over seks zonder klinisch te klinken. Communicatie op dergelijke wijze kan de mate van aantrekking tussen man en vrouw aanzienlijk verhogen.

Op het hoogtepunt van je verleidingsspel kan het zeggen van het juiste woord op het juiste moment alle verschil van de wereld maken. Je moet echter voorzichtig zijn. Je wil haar niet voor het hoofd stoten door geil te praten over een onderwerp dat haar misschien helemaal niet opgewonden maakt of misschien zelfs het tegendeel. Ook moet je haar zeker niet op het idee brengen dat je haar alleen wil voor de lekkere kamasutra sex (ook al is dat wel zo ;)). Wat je moet zeggen hangt af van hoe goed je de vrouw kent en wat er toe heeft geleid dat je je nu in deze situatie bevind.

 Geile taal subtiel gebruiken

Het is bijvoorbeeld jullie eerste date en jullie hebben beide een geweldige avond gehad. Er is overduidelijk een wederzijdse aantrekkingskracht. Je neemt haar mee naar je huis en je begint met haar te kussen. Je weet nog steeds niet of ze het hierbij wil laten of dat ze ook met jou naar bed wil. Als je het niet zeker weet, flap er dan zeker niet iets uit als "Ik wil je neuken!". In plaats daarvan zeg iets dat haar ego streelt zoals:"Je bent zo mooi". Dat zorgt ervoor dat ze nog meer opgewondener van je wordt en kan ervoor zorgen dat je naar de volgende stap kan gaan.

Geavanceerde seksuele communicatie

Het moet gezegd worden dat er een verschil is tussen geile taal en "dirty talk". Dirty talk is een geavanceerdere vorm van seksuele communicatie, waarbij woorden worden gebruikt die grof en ondeugend zijn. Het beste kun je daarom dergelijke taal gebruiken als je WEET dat je partner dit niet uit maakt. Het kan een geweldige manier zijn om haar op te winden, maar alleen als ze zich niet beledigd voelt of zich geneert door de taal. Hou het tot de tijd dat je je op je gemak voelt bij haar op geile praat. Een relatie ontwikkeld zich in de loop van de tijd en je kunt na een tijdje elke hardcore praat doen die je wil in de slaapkamer, maar niet in het begin van een relatie....en niet de eerste keer dat je het bed met haar deelt.

Als zij echter de Dirty talk begint, dan is het wel duidelijk dat ze hier niets om geeft. Je kunt haar dan waarschijnlijk alles zeggen wat in je op komt:"Ik wil je hard neuken","Ik wil je kut proeven", "zuig mijn pik", etc. Er is dan geen limiet aan kleurrijke uitdrukkingen.

Het beste advies dat droomvrouwen verleiden je kan geven op gebied van dirty talk: Als ze het geil vindt, doe het!

FAQ