Verleidelijk overhemd voor de echt vrouwenverleider

Een net (gestreken!) overhemd is het beste shirt dat je kan dragen als je vrouwen wil versieren. De kwaliteit, de kleur, het patroon en de pasvorm van je overhemd zijn hierbij belangrijk. Het is het  zeker waard om wat tijd en geld te besteden aan een mooi, zakelijk overhemd die precies bij jou past. Geloof me: als je het juiste shirt draagt, zal je hem niet lang aanhebben.

Ben jij vaak in de gym te vinden? Dan zijn Italiaanse overhemden met een strakke pasvorm, bijvoorbeeld die van Gentile Bellini, iets voor jou! Met slim fit overhemden voor heren show jij je spierballen op een gepaste manier. Je kleding zegt professioneel, maar je lichaam zegt vrouwenmagneet. 

Succesvolle outfit voor de succesvolle hartenbreker

Als jij in de club of het café staat, wil je dat alle ogen meteen op jou gericht zijn. Met de juiste outfit maak je meteen indruk en onderscheidt je jezelf van de andere mannen. Er is niets zo verschrikkelijk als een man die een net overhemd combineert met een werkbroek of joggingbroek. Als jij meteen wil opvallen (op een positieve manier), zorg er dan voor dat je outfit klopt en dat hij je goed staat. 

Voor de professionele Barney Stinson look, combineer jij je Italiaanse overhemd met een stijlvolle chino of pantalon. De blazer en stropdas zijn optioneel. Het ligt er maar net aan welke stijl het beste bij jou past. Maar een strakke pantalon of chino staat altijd goed bij een mooi overhemd. Vergeet niet om jouw broek te strijken. 

Hou jij meer van een casual stijl? Goed nieuws! Met een geruit overhemd en een spijkerbroek (schoon en zonder gaten!) zie jij er verzorgd én stoer uit. Jij maakt met deze semi-casual look de indruk dat je het geen probleem vindt om de handen uit de mouwen te steken en dat je ook nog eens gezellig bent. 

Wat je ook draagt, het belangrijkste is dat de combinatie passend is. Combineer bijvoorbeeld een wit overhemd met een navy pantalon. Of draag een overhemd met een leuke printje boven een mooie spijkerbroek. Je bepaalt zelf met welke combinatie jij er uitziet als een stylish Don Juan. 

Sexy van top tot teen

Schoenen zijn een van de eerste dingen die opvallen bij vrouwen. En jouw afgetrapte sneakers maken nou niet bepaald indruk. Maar met welke schoenen vallen vrouwen dan voor je voeten?

Bij jouw nieuwe verzorgde en nette stijl horen ook nette en zakelijke schoenen. Weet jij waarom deze kledingstijl zo goed werkt bij vrouwen? Vrouwen vinden het belangrijk dan jij er verzorgd uitziet en dat je moeite doet. Vrouwen verleiden met je kledingstijl is niet zomaar gedaan. Anders zou iedere man er geweldig uitzien. Jij laat zien dat je haar serieus neemt en je moeite steekt in je verleidelijke uiterlijk. Daar horen ook de juiste schoenen bij. 

Zorg er dus voor dat jouw schoenen bij de rest van je outfit passen. Ook moeten je schoenen er verzorgd uitzien. Poets ze dus van tevoren en wees zuinig op ze. Schoenen met rimpels of moddervlekken zijn niet sexy. Maar mooie, nette schoenen bezorgen jou zo je droomvrouw. 

Maak jouw opwindende stijl af

Weet jij waar vrouwen het meteen heet van krijgen? Je raadde het al: een man die er goed verzorgd uitzien en die erom geeft hoe hij overkomt. Jij gaat net dat stapje verder met de juiste accessoires.  

Je wil niet te ver gaan met dikke gouden kettingen of enorme ringen. Maar een blinkende, subtiele ring en een prachtig horloge maken jouw outfit helemaal af. Jij laat zien dat je net een beetje meer tijd en moeite hebt gestoken in je outfit met passende accessoires. 

Ga jij in pak? Dan richt je alle blikken op jou met mooie manchetknopen of een zilveren dasspeld. Heb jij wel eens meegemaakt dat vrouwen JOU verleiden? Nu wel! 

De meest aantrekkelijke look

Dan de belangrijkste tip: maak jouw outfit af met de look die het meest aantrekkelijk is voor vrouwen. Jij draagt zelfvertrouwen. Maar hoe doe je dat met je outfit?

Als jij je niet comfortabel voelt of als je je niet goed kan bewegen, valt dat meteen op. Als een stijl niet bij jouw persoonlijkheid past, zien vrouwen meteen dat je ongemakkelijk kijkt of een onhandige houding aanneemt. Maar als jouw outfit bij jou past en jou goed staat, straal jij zelfvertrouwen uit. En dat wordt beloond! 

Zorg er dus voor dat jouw kleren de juiste pasmaat hebben. Is jouw broek net iets te lang of jouw shirt net iets te strak? Draag ze dan niet. Heb je nog nooit een pak aangehad en past die stijl totaal niet bij jou? Ga dan voor een meer casual look. 

Onthoud: Als je wil dat vrouwen jóu najagen, is er één ding belangrijk: dat jij weet dat je er geweldig uitziet. Als jij het gelooft, zal jouw droomvrouw het ook geloven. Voor welke stijl jij ook gaat: draag het met trots.

FAQ