Training en Dieet

Begin door in vorm te komen. Dit is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Doe regelmatig aan sport en eet gezond. Als je geen geld hebt om naar de sportschool te gaan, dan kun je ook voor €30,- gewichten halen en de oefeningen gewoon thuis doen. Doe push-ups en sit-ups. Lopen, zwemmen, joggen, fietsen, al deze activiteiten zijn prima methoden om vet te verbranden en je conditie te verbeteren. We hebben het al eerder gehad over een goed dieet in het eerste hoofdstuk, maar denk eraan om genoeg vers fruit en groenten te eten. Verlaag de hoeveelheid suiker die je inneemt. Hou je eiwitten inname in balans met carbohydrataten. En beperk de hoeveelheid dierlijke vetten die je eet door mager vlees, vis of kip te eten.

Je haar

Dit is veel belangrijker dan je denkt. Als je niet kalend bent, dan raden we je aan om een modern kapsel te pakken (en switch regelmatig van kapsel!). Als je haar al grijzend is, dan gebruik een kleurspoeling. Daarentegen, als je van middelbare leeftijd bent, dan zou je ook kunnen overwegen je haar juist grijs te houden. Veel vrouwen vinden dit juist aantrekkelijk bij mannen van iets gevorderde leeftijd. Verleid je haar, dan willen wij een aantal haargroeimiddelen aanbevelen: kijk eens naar Profolica of Hairfusion. Deze middelen hebben aangetoond goede resultaten te behalen.

Het is niet duur en neem van mij aan, het werkt gegarandeerd! Ik heb zelf ondervonden dat gebruik van deze middelen m'n haar dat verdween weer deed terugkomen. En bestellen is zeer makkelijk en discreet. De producten liggen binnen een paar dagen bij je op de vloer. Mocht je toch niet in deze producten geïnteresseerd zijn (waarom zou je niet eens proberen) dan kan je nog altijd je haar heel kort laten knippen of het helemaal af laten scheren. De kale coup is de laatste jaren meer geaccepteerd geworden. Let wel op, je haar is voor je hoofd en niet voor je neus, oren of schouders! Trim ze of verwijder ze. Hou je borstharen bedekt. Sommige vrouwen houden van borsthaar en anderen weer niet. Waarom zou je iets riskeren?

Je tanden

Je hoort het al sinds je een kind was. Poets je tanden, spoel ze en floss je tanden. Het is nog altijd belangrijk. Poets ze na iedere maaltijd. Je kunt je tanden eventueel laten bleken of bleekmiddel kopen in een apotheek. Ga regelmatig naar de tandarts. Laat die gaatjes vullen en laat kronen plaatsen. Onthoud dat een schoon en gezond gebit zorgt voor een frisse adem. En frisse adem is essentieel voor vrouwen!

Je kleding

Ook heel belangrijk! Vrouwen houden van goedgeklede mannen en de juiste kleding geeft je een uitstraling van rijkdom, succes en macht. En dat is een factor voor vrouwen of ze het willen toegeven of niet. Dus hoe te kleden? Kopieer succes. Bezoek een winkelgalerij, een restaurant of een bar en kijk wat mannen van jou leeftijd dragen. Kijk vooral goed naar de mannen met de knappe vrouwen. De volgende stap is hen te kopiëren.

Je hoeft geen mode koning te zijn. Je hoeft alleen maar succesvolle mannen te imiteren. Koop kleren die trendy zijn. Laat armbanden, kettinkjes en piercings voor wat ze zijn, maar investeer wel in bijvoorbeeld een mooi horloge. Kijk ook dat je je juist kleed voor de juiste gelegenheid. Als je naar het park of naar de winkel gaat, kleed je dan casual. Op vandaag is modieuze merkkleding online kopen een peulenschil. Via shops als Uniq kleding of Zalando bestel je gewoon vanuit je luie stoel. Ga je naar een feestje, kleed je dan iets formeler. Smart-casual voor een restaurant en trendy-casual voor een discotheek. Het oude gezegde van kleren maken de man is absoluut waar. En wij gaan een stap verder. Kleding bezorgt je vrouwen!

FAQ