Smsen met vrouwen als een man

Hoewel we tegenwoordig steeds minder smsen en steeds meer gebruik maken van andere apps zoals What's App en Facebook Messenger, kunnen vrouwen een 'ouderwets' smsje juist heel erg waarderen. Omdat de drempel van bellen vaak te hoog is, maar je wel graag wilt smsen, is het verstandig dat je sms advies wilt inwinnen. Als je het smsen met vrouwen verkeerd aanpakt kun je overkomen als zwak, vrouwelijk of zelfs eng. Pak het smsen met vrouwen dus verstandig aan!

Sms tips

Hieronder staan ze dan, onze sms tips. Het is verstandig om dit sms advies op te volgen wanneer je gaat smsen met vrouwen. Wanneer je de vrouw wat beter kent en weet wat zij leuk vindt is het natuurlijk wel mogelijk om hier iets van af te wijken.

  • Laat afkortingen achterwege. Laat je droomvrouw zien dat jij het niet erg vindt als je boodschap niet in één smsje past. Bovendien loop je het risico dat de dame met wie je smst of appt de afkorting niet kent of deze verkeerd opvat.
  • Voorkom spelfouten! Niet iedereen spreekt en schrijft goed ABN, maar als jouw droomvrouw dat wel doet en jij typt de ene spelfout na de andere, dan kan dat zorgen voor een behoorlijke blunder. Je hoeft geen Albert Einstein te zijn maar het is al fijn als je berichten leesbaar zijn dankzij goede interpunctie, leestekens en spelling.
  • Loop niet te hard van stapel. Je kunt niet na het eerste smsje al vragen of ze met je uit eten wilt. Je moet elkaar eerst leren kennen en zij moet vertrouwen in jou krijgen. Als ze doorheeft dat jij blijft smsen en altijd reageert, dan win je haar vertrouwen. Na een tijdje gesmst te hebben kun je eens voorzichtig vragen of het haar leuk lijkt om iets te gaan doen.
Terug naar het nieuws overzicht