Smsen met vrouwen als een man

Hoewel we tegenwoordig steeds minder smsen en steeds meer gebruik maken van andere apps zoals What's App en Facebook Messenger, kunnen vrouwen een 'ouderwets' smsje juist heel erg waarderen. Omdat de drempel van bellen vaak te hoog is, maar je wel graag wilt smsen, is het verstandig dat je sms advies wilt inwinnen. Als je het smsen met vrouwen verkeerd aanpakt kun je overkomen als zwak, vrouwelijk of zelfs eng. Pak het smsen met vrouwen dus verstandig aan!

Sms tips

Hieronder staan ze dan, onze sms tips. Het is verstandig om dit sms advies op te volgen wanneer je gaat smsen met vrouwen. Wanneer je de vrouw wat beter kent en weet wat zij leuk vindt is het natuurlijk wel mogelijk om hier iets van af te wijken.

  • Laat afkortingen achterwege. Laat je droomvrouw zien dat jij het niet erg vindt als je boodschap niet in één smsje past. Bovendien loop je het risico dat de dame met wie je smst of appt de afkorting niet kent of deze verkeerd opvat.
  • Voorkom spelfouten! Niet iedereen spreekt en schrijft goed ABN, maar als jouw droomvrouw dat wel doet en jij typt de ene spelfout na de andere, dan kan dat zorgen voor een behoorlijke blunder. Je hoeft geen Albert Einstein te zijn maar het is al fijn als je berichten leesbaar zijn dankzij goede interpunctie, leestekens en spelling.
  • Loop niet te hard van stapel. Je kunt niet na het eerste smsje al vragen of ze met je uit eten wilt. Je moet elkaar eerst leren kennen en zij moet vertrouwen in jou krijgen. Als ze doorheeft dat jij blijft smsen en altijd reageert, dan win je haar vertrouwen. Na een tijdje gesmst te hebben kun je eens voorzichtig vragen of het haar leuk lijkt om iets te gaan doen.
Terug naar het nieuws overzicht
Erectieshop - Voor een beter libido
Ook interessant
Huur online een vakantiehuis voor een stedentrip. Bekijk alle mogelijkheden voor een stedentrip op Vakantiehuis huren onlineJe start voor een ski of snowboard vakantie is dit wintersport portaal SnowzoneDe waarheid over penisvergroting weten? Lees over veilige penisvergroting methoden op Penisvergroten XX Een passend sporthorloge bestellen? Lees deze reviews van sporthorloges op www.sport-logboek.nl/Anti aging informatie dmv HGH lees je op het HGH Anti veroudering portaal. Ook informatie voor online bestellen van HGH Antiveroudering - Anti aging informatie voor HGHTips voor erectie verbetering & penisvergroten vinden? Bezoek voor alle veilige methodes voor www.erectiesite.nl/Grotere borsten door producten voor natuurlijke borstvergroting? Bezoek Borstvergrotingsplaza.comOnline magazine over wielrennen WielermagazineEen opleiding of cursus van NHA volgen? Bekijk de informatie over alle cursussen en opleidingen van NHA - aanbod & tarievenWebsite promotie met SEO? Alles over zoekmachine optimalisatie leer je via Promootjesite.nlProfessionele hulp bij jouw online marketing door het aanvragen van offertes voor SEO? Bezoek SEOMarktplaatsProfessioneel een website laten maken? Vraag online een offerte aan via Website laten maken - Website ForumBlogs voor een linkbuilding campagne? Promotie teksten voor uw SEO uitbesteden? De ontmoetingsplek voor bloggers, influencers & linkbuilders is BestebloggersVind informatie over bedrijven via een online bedrijvengids & telefoongids Bedrijfstelefoongids.nl