De werking

Identiek aan penisvergrotende oefeningen wordt de penis vergroot door met enige kracht de zwellichaampjes langdurig uit te rekken met een stretcher. Bij penisvergrotende oefeningen als Jelqing wordt het bloed met kracht door je penis gestuwd en kan dus voor enig gevaar zorgen. Een stretcher daarentegen rekt je penis op een verantwoorde manier en zal nooit te ver gaan.

Daardoor is de penisstretcher volledig veilig in gebruik. De zwellichaampjes en het weefsel van je penis wordt niet beschadigd. Daarnaast kan de penisstretcher op elk gewenst moment worden gebruikt omdat je het apparaat onzichtbaar onder je kleding kunt dragen.

2 Types Penisstretchers

Je vind wereldwijd slechts twee types penisstretch apparaten: de JES-extender van het Deense DanaMedic Aps en de Andro-penis van het Spaanse Andromedical. Op dit moment is er echter maar een apparaat dat medische goedkeuring heeft gekregen en waarvan medisch is aangetoond dat deze de penis verlengt met 2 tot 5 centimeter in 4 tot 6 maanden tijd. Dit apparaat is de Andro-penis, ontworpen door andromedical en in 97,5% van de mannen is het effectief bevonden. Hij heeft de CE-certificatie dat het classifisseerd als een Type 1 medisch middel, dat alle bij-effecten uitsluit, op korte- én lange termijn.

De Jes-Extender Penisstretcher

De Jes-Extender

Omdat alleen de Andro-penis medische goedkeuring heeft gekregen, is dit dan ook verreweg het populairste apparaat. De Andro-penis wordt verkocht onder diverse andere merknamen als Penis-XL en SizeGenetics. De Jes-extender vind je onder andere terug onder de naam ProExtender systeem.

Het AndroPenis penisvergrotings apparaat

De Andro-Penis

De Andropenis garandeert een penisverlenging bij gebruik tussen de 4 en 6 maanden van zo'n 3 a 4 centimeter, maar dit verschilt uiteraard per man. Je dient hiervoor het apparaat 4 of 9 uur per dag te dragen afhankelijk van de methode die je kiest. De Jes-Extender behaald een vergroting van rond de 23% bij een gebruik van 12 uur per dag gedurende 24 weken.

Penisstretcher online kopen

Wil je snel, direct en goedkoop een penis stretcher kopen, dan heb je aan de Penis-XL stretcher een goede koop. Dit type Andropenis stretch apparaat is identiek aan de Andro-penis van Andromedical en wordt inclusief DVD en Nederlandstalige handleiding verkocht door de Nederlandse leverancier vanaf € 175,00. Daarnaast is de PenisXL ook verkrijgbaar in combinatie met penisvergrotende en herstellende pillen Libido7, wat het pakket extra interessant maakt. Lees meer over de Penis-XL of ga direct naar de website van Penis-XL...

Het ProExtender systeem geniet bekendheid omdat deze veel wordt gebruikt door Amerikaanse porno sterren (denk aan bv Ron Jeremy) en bestaat uit een exemplaar van de Jes-Extender in combinatie met de wereldberoemde en uiterst effectief gebleken penisvergrotings en herstellende pillen VigRX Plus. Daar houdt het niet bij op, want het pakket omvat verder nog Semanax voor verbetering van je Libido en een cd met oefeningen. Lees verder over het ProExtender systeem of ga direct naar de website van ProExtender...

Welke penisstretcher je ook gebruikt de penisvergrotings stretcher is en blijft de meest veilige en betrouwbare methode voor penisvergroting, biedt het meeste comfort en is het makkelijkst in gebruik van alle penisvergrotings methoden.

FAQ