Jelqing programma

Oke. Laten we beginnen. Met deze penisvergroting info kun je in een redelijke termijn (4-6 maanden) een goed resultaat verwachten. Het heeft echter wel toewijding nodig voor het gewenste resultaat.

In het kort: Ons penisvergroting oefeningen Programma (doe elke oefening opnieuw indien je dit nodig acht) en in combinatie met dedoor ons geadviseerde penisvergrotingspillen of gebruik een penisstretcher .

 • Heet Kompress (5 minuten)
 • Uitrek Oefening (25 tot 30 minuten)
 • Groei en bloedsomloop Oefeningen (1 minuut)
 • Jelqing Oefeningen (10 tot 20 minuten)
 • Massage en een heet kompres of een kom met lauw water (5 tot 10 minuten)

HEET KOMPRES (5 minuten)

Dompel een doek in warm water en wringt het overtollige water er weer uit. Rol de doek rond de schacht van je penis (slap of in erectie). Houd de handdoek een minuut erom heen en herhaal dit een aantal malen. Droog je penis daarna goed af. Dit verzekerd je van een goede grip voor de oefeningen waar we nu mee zullen beginnen.

STRETCH OEFENING (25 tot 30 minuten)

 1. Pak de penis in slappe toestand met één hand stevig vast rond de eikel. Kijk uit dat je de bloedtoevoer niet teveel af snijd.
   
 2. Rek je penis recht vooruit. Rek zo ver dat je geen pijn of ongemak voelt. Hou dit 5 minuten vast. Na elke minuut trek je steeds lichtjes ietsje verder.
   
 3. Ontspan je penis nu één minuut. "Draai" met je penis kleine cirkeltjes zo’n 30 keer. Dit zorgt ervoor dat het bloed weer opnieuw in de penis kan stromen.
   
 4. Herhaal stap twee 4 keer, maar trek je penis telkens in een andere richting: omhoog, omlaag, links en rechts. Na iedere 5 minuten trekken herhaal je Stap 3.
   
 5. Nadat je klaar bent met de 5 stretch oefening (van elk 5 minuten) trek je je penis nog een keerrecht voor je uit. Geef je penis een minuut lang nog eens een flinke stretch en 10 lichte rustige stretches naar buiten. Let op dat je niet te hard trekt!

STIMULERING VAN DE BLOEDSOMLOOP OEFENING (1 MINUUT)

Beweeg de penis zacht in het rond. Doe dit niet meer dan 30 keer en zorg ervoor dat je je hand tot een kom vormt om je eikel, zodat deze niet in het rond gaat zwiepen.

JELQING (MELK) OEFENING (10 tot 20 minuten)

 1. Smeer massageolie of Vaseline over uw vingers en de huid van uw gehele penis totdat deze volledig is ingesmeerd. Een paar druppels olie zijn goed voor enkele honderden trekbewegingen. Gebruik zeker geen zeep want dan zal je je penis nog dagenlang pijnlijk voelen!
   
 2. Druk met je duim en wijsvinger tegen de basis van de penisschacht. Trek naar onderen. Stop bij de eikel. Herhaal dit afwisselend met je beide handen. Hou elke slag die je maakt voor ongeveer drie seconden vast.
   
 3. Als je penis HALF in ERECTIE is, maak je het "Perfect" teken met de duim en de wijsvinger van je linkerhand. Met deze hand pak je de stam van je penis stevig vast.
   
 4. Vanaf de stam van de penis trek je zacht maar wel stevig. Rek je penis naar beneden en naar buiten. Je penis is als het goed is nog steeds half in erectie. Zorg dat je de penis van de stam tot aan de aikel raakt. Je Merkt nu dat de eikel met bloed vult.
   
 5. Wissel beide handen af met vlotte ritmische "melkend" bewegingen, en raak elk deel van je penis behalve de bovenkant van het midden van je penis.

Doe 200-300 slagen/dag met een gemiddelde sterkte in de eerste week.(10 minuten)
Doe 300-500 slagen/dag met een gemiddelde tot volledige sterkte de tweede week.(15 minuten)
Doe 500 of meer slagen/dag vanaf de derde week en sterk aangezien u hen kunt maken. (20 min)

(Als je merkt dat je dicht bij een erectie zit tijdens deze oefening, trek dan iets harder of wacht simpelweg even tot het af zakt. Je kunt daarna de bloedsomloop weer stimuleren door je penis 25 tot 50 keer rond te slaan. Doe deze oefening 5 dagen per week. Onthoud dat je je penis slechts half in erectie houd. Als je een erectie voelt opkomen, pauzeer het melken dan even tot het gevoel is weggezakt. (Het in bedwang houden van je erectie komt later bij onze zelf-controle oefeningen weer terug).

MASSAGE EN WARM KOMPRES (5 tot 10 minuten)

Na de oefeningen masseer je enkele minuten zacht je penis. Je kunt ook kiezen dit met een penisvergrotings cream te doen. Na de massage kun je nog een heet kompres om je penis binden net zoals je aan het begin van onze oefeningenreeks deed of je legt je penis eenvoudigweg nog enkele minuten in een kom met lauw water. Droog je penis daarna goed met een handdoek.

Tot zover de oefeningen. Dit zijn de “geheime” oefeningen die je een langere, dikkere en sterkere penis gaan geven... een grotere, sterkere erectie ... een beter orgasmen... levenslange seksuele energie! Doe dit oefenprogramma 5 DAGEN PER WEEK in combinatie met onze penisvergrotingspillen die je penis weer laten herstellen na de zware oefeningen en je zult WERKELIJK PERMANENTE GROEI hebben. HET WERKT GEGARANDEERD!

KROMMINGS CORRECTIE

Vele manen zijn ongelukkig met de manier waarop hun penis kromt als deze in erectie is. Het is een feit dat iedere penis verschillend gevormd is…sommige hebben een kromming en anderen niet. De techniek die we je nu gaan uitleggen zal je peniskromming helpen corrigeren. 100% correctie is niet altijd te verwezenlijkt, maar het overgrote deel van de mannen die deze techniek toepassen ondervinden WERKELIJK een significante verbetering.

Ik moet opmerken dat als je een gebogen penis hebt, dit niet betekend dat je de ziekte vam Peyronies hebt. Peyronies is een ernstige aandoening die wordt gekenmerkt door de vorming van plaque aan één kant van de penis. Deze correctie techniek is NIET geschikt voor mensen met Peyronies. Je moet daarvoor langs een arts of een uroloog die je daarvoor kan behandelen als je denkt dat je deze aandoening hebt.

Hoe werkt de kromming correctie? Het klinkt logisch als ik zeg dat als je penis naar de ene kant buigt, je een techniek moet toepassen die ‘m naar de andere kant buigt. Deze oefening is zeer eenvoudig uit te voeren maar moet (zoals alle oefeningen die wij je aanreiken) voorzichtig worden uitgeoefend en weer in combinatie met penisherstellende pillen . Buig je penis niet te hard, zodat je jezelf beschadigt. Buig je penis net hard genoeg om je penisschacht net strak te voelen staan. Je bent je penis aan het trainen de andere kant op te gaan. Het kan een paar maanden duren, maar uiteindelijk zal je een merkbaar verschil in de kromming van je penis moeten zien.

Richting van de penis

Het beste kun je deze oefening zittend uitvoeren. De penis moet in erectie staan en met olie of vergelijkbaar zijn ingesmeerd.

 1. Maak met je duim en wijsvinger een ring en pak je penis stevig rond de stam vast. Pak niet het scrotum... u zou één van je testikels kunnen pletten (autsj!). Je zult de penisstam de volledige oefening vast moeten houden. Net zoals met elke jelque methode sluit u zo het bloed in de penis op.
   
 2. Met je vrije hand pak je de penis dicht bij de penisbasis vast, net boven je andere hand. Strijk langzaam over de stam naar de eikel van de penis, maar net onder je eikel. Houdt dit zo’n 10 seconden vast. Je hebt nu een hand aan de basis van je penis en een net onder de eikel. Het bloed is nu stevig opgesloten in de stam.
   
 3. Trek nu met de hand waarmee je net onder de eikel zit langzaam de penis naar buiten. Je gaat de penis nu geleidelijk uittrekken tot het maximale punt dat de penis kan worden uitgerekt. Je moet dit nu ook goed voelen.
   
 4. Rek nu met de zelfde hand je penis in de tegenovergestelde richting van je kromming. Met andere woorden, als uw penis naar rechts buigt, rek hem dan nu de linkerkant op. Buig je penis zo ver mogelijk ZONDER JEZELF PIJN TE DOEN! Zodra je volt dat je penis strak staat hou je dit zo’n 15 seconden vast.
   
 5. Jelq de penis nu zoals je normaal zou doen, BEHALVE dat je nu de penis in de zelfde richting buigt als je net deed (de richting die je de penis wilt buigen). Doe dit ongeveer 200-300 keer. Na 10 keer rek je de penis een keer zoals in Stap # 4, en ga dan weer verder met jelqen.

Deze oefening KAN gelijktijdig met de andere oefeningen uit het penis vergrotings programma gedaan worden. Zorg er echter voor dat je penis niet te pijnlijk of rood wordt. Als je een pauze tussen de oefeningen wilt houden, DOE DAT DAN OOK! En zorg voor voldoende herstel, bij voorkeur met penisvergrotings- en penisherstelpillen