Zo werkt het

Om te beginnen moet de stemming juist zijn. Je wil niet terwijl je in een lokaal cafetaria met die mooie vlam die je hebt verleid met je tong in haar mond zitten terwijl je net een frietje hebt gegeten. Je wil wachten tot het juiste moment, misschien tot het moment waarop jullie al aan het kussen zijn en jullie lichamen naar elkaar toe bewegen. Wil je alles weten over wanneer het ideale kus moment is aangebroken? Lees dan eerst verder hoe je GRATIS tips, ''DE KUS TEST' en meer informatie over het boek "Double Your Dating" van David DeAngelo ontvangt.

Start altijd met een normale kus. Open daarna pas je mond terwijl je deze nog steeds droog houdt! Gebruik beide lippen om haar onderlip te ... en stop met nog een droge kus. Na een aantal van deze zachte liefdevolle kussen ga je LANGZAAM met een klein deel van je tong in haar mond. Om een potentieel gênant moment te voorkomen kijk je eerst of ze daadwerkelijk haar mond ook open heeft voor je je tong naar binnen duwt. Als ze vervolgens haar mond iets verder opent is dit voor jou het teken dat een meer intensere tongzoen (meer tong) geoorloofd is. Als dit niet het geval is kijk je wat de reactie is als je het bij een klein stukje tong houdt en je af en toe terug trekt terwijl je haar kleine zoentjes blijft geven.

Meer tongzoen tips

Als je dan klaar bent voor de volledige tongactie, hou dan wel een aantal dingen in je achterhoofd die een geweldig moment in een ramp kunnen veranderen.

  • Hou nooit een klodder speeksel in je mond - slik het door!
  • Maak van je tong geen scherp gevormt object maar relax 'm.
  • Beweeg je tong tegen of rond de tong van je geliefde. Een 'dode tong' is een grote afknapper

Met dat in gedachte en een goede mogelijkheid voor handen ga je nu verder met je tong in haar mond tot je volledig met haar tong verstengeld bent. Als je zo ver bent, probeer dan je mond ietsje strakker te houden om zo een slordige kus te vermijden. Onthou dat je je tong ontspannen houdt maar niet je mond. Er is niets ergers dan moeten stoppen omdat het lijkt alsof een grote hond je gezoend heeft.

Tongen: Oefening baart kunst

Hoe meer kansen je grijpt, hoe beter je zal worden in tongzoenen. Het heeft tijd en een beetje oefening nodig, maar elke keer wordt het makkelijker. Uiteindelijk wordt ook jij die vrouwenverleider met een goeie tongzoen techniek. Ga ook niet al je bewegingen analyseren en stressen. Ontspan en geniet van het moment! En mocht je niet weten wanneer een meid klaar is om getongd te worden, lees dan de tips uit David DaAgelo's boek 'Double your Dating'.