Waar vind je de G-spot

De Gplek is vernoemt naar een Duitse verloskundige, Dr Ernst Gräfenberg, die het beschrijft als een klein, boon-vormig gebied dat net achter de buitenste schaamlip van de vagina van de vrouw ligt, zo groot als een euro, ongeveer 3 tot 4 centimeter binnen de vaginale opening. Volgens Gräfenberg is deze plek omgeven door erectiel weefsel zoals de corpora cavernosa (van de penis). Door middel van seksuele stimulatie zal de vrouwelijke urethra (ofwel urinebuis) zich verwijden en kan makkelijk worden gevoeld. Het wordt in feite een kleine half verscholen vrouwelijke erectie.
 

De G-Spot van de Vrouw

Dus waar is het en hoe kom je er? Het heeft een beetje oefening nodig om de plek te vinden en je moet echt je partners reactie kunnen lezen. Hier zijn twee methoden om haar G-plek te vinden:

Methode 1
Laat de vrouw op haar buik gaan liggen met haar benen uit elkaar en haar lippen lichtjes omhoog. Nu stop je voorzichtig 2 vingers in haar vagina, met je handpalm naar beneden. Verken voorzichtig de voorkant van haar vagina (de kant die het dichtste bij het bed is). De Gplek licht onder enkele lagen weefsel, dus kan enige druk nodig hebben om gestimuleerd te worden.

Methode 2
Laat haar op haar rug gaan liggen met de benen uit elkaar. Stop je vingers naar binnen met je handpalm naar boven en verken de bovenkant van haar vagina. Als je haar vagina bekijkt als een kleine klok met 12 uur richting haar navel, dan kun je haar G-plek ergens tussen 11 en 1 uur vinden.

In beide gevallen zul je haar moeten vragen je te leiden door aan te geven wat goed aan voelt. Je moet echt redelijk wat druk uitoefenen op deze plek. Sommige doctors zeggen dat, als je de plek gevonden hebt, de vrouw eerst een gevoel heeft alsof ze moet urineren. Na een seconde of 5 tot 15 van massage zal dit gevoel plaats maken voor een gevoel van erotisch plezier.

G-plek voor het vrouwelijk orgasme

Stimulering van de Gplek is meestal veel effectiever als de vrouw reeds seksueel opgewonden is. Zorg dat je nagels geknipt zijn. Het is meestal makkelijker als je met je vingers een haak vormt terwijl je haar aan het vingeren bent...alsof je iemand naar je toe wenst te komen. Tijdens het stimuleren van de G-plek zal deze opgezwollen raken. Hou je deze stimulatie aan, dan kan dit resulteren in een heel intens orgasme!

Een vrouw kan zelfs ejaculeren bij G-plek stimulatie. Chemisch gezien is dit hetzelfde als een mannelijke ejaculatie minus het sperma. Een vrouwelijke ejaculatie is meer waterig. Tijdens de ejaculatie drukt de vrouw met haar bekken spieren en zal er vloeistof uit haar urethra komen. Een vrouw kan verschillende keren ejaculeren voor of tijdens een orgasme.

Zodra je haar gevoelige Gplek hebt gevonden kan je er vanuit gaan dat je deze plek vaker mag stimuleren. En ik ben er zeker van dat je daar helemaal geen problemen mee hebt.

Wil je zelf lekker lang mee genieten en heb je behoefte om je erectie te verbeteren of je erectie langer uitstellen? Dit is makkelijk te realiseren. Lees hier eens meer over libido verbeteren. Ook penisvergroting is op een makkelijke en veilige manier mogelijk. Ook hier kun je meer overlezen in de rubriek Penisvergroten.