Verschil ejaculatie en orgasme

Onderzoek heeft aangetoond dat een man met hulp van erectie herstellende voedingsstoffen en de juiste technieken ook multi-orgasmes kan krijgen! Het principe is heel makkelijk te begrijpen. Ejaculatie en orgasme is NIET het zelfde!

Juist! Er is een verschil tussen de plezierige sensatie van het orgasme en het fysieke gebeurtenis ejaculatie. In essentie is het mogelijk een orgasme te krijgen zonder te ejaculeren en te ejaculeren zonder een orgasme te hebben. De truuk is beide te differentiëren en te leren hoe je beide kunt controleren.

De Ejaculatie

Allereerst moet je er voor zorgen dat je zaadproductie op en top is. Controle over je erectie begint met een goede zaadproductie voor een sterke ejaculatie. Dit kun je bereiken door gezond te eten en je aan m'n voedingstips te houden. Ben je echter nog niet tevreden met je ejaculatie en zaadproductie of heb je hier problemen mee, dan is er een 100% veilig hulpmiddel. Zaadproductie verhogende pillen geven vele mannen al jaren die extra boost waar ze al zo lang naar op zoek zijn. Niet alleen produceer je met deze pillen meer zaad, je ejaculatie krijgt ook een enorme boost. Een vrouw weet niet meer hoe ze het heeft als ze jou aan het werk voelt. Omdat je sneller zaad produceert, herstel je ook sneller en kom je een stuk in de buurt van een multi-orgasme. Ik heb een aantal producten die je eens kunt uitproberen en die je zeker een stuk op weg gaan helpen:

Erect Recover

Een betere zaadproductie voor een multi-orgasme begint bij Erect Recover Erect Recover is van de makers van Libido Power, de bekende natuurlijke potentiepil die als beste werd getest in de toonaangevende show "Spuiten en slikken". Veel van de werkzame ingrediënten van Libido Power vind je ook terug in Erect Recover. Daardoor geeft Erect Recover je veel hardere ejaculaties die ook langer aanhouden. De werkzame stoffen van Erect Recover zorgen ervoor dat je sneller hersteld van een ejaculatie en bevorderden de zaadproductie enorm. Wil je meer weten over Erect Recover Lees dan hier eens verder >>

Semenax

Meer zaadproductie en een krachtigere ejaculatie met Semenax, de nummer 1 op de Amerikaanse markt Semenax: De populairste zaadproductie bevorderende pil in Amerika. Intensiteit en kracht van je ejaculatie krijgen een boost. Ervaar nu zelf de kracht van deze pillen door de 100% tevredenheidsgarantie. Om u de beste prijs te garanderen willen wij u doorverwijzen naar de Amerikaanse producent. Lees hier meer over Semenax >>

 

Dit is de eerste stap om je erectie te verbeteren en multi-orgasmes mogelijk te maken!

Het Orgasme

Naast de verbetering van je ejaculatie komen we nu aan onder controle brengen van je orgasme. De lessen die je moet weten zijn al redelijk behandeld in eerdere secties. De meeste mannen die deze oefeningen doen ervaren binnen twee weken al multi-orgasmes en kunnen deze controleren binnen 3 tot 6 maanden.

Als allereerst zul je seksuele kracht moeten ontwikkelen. Dit brengt ons terug bij de geweldige PC spieren. Zodra deze spieren zijn versterkt kun je leren ejaculatie en orgasme te scheiden. Je orgasme komt vanuit de prostaat, dus het leren controleren van je prostaat met je bekken spieren. Doe je dit op de volgende manier tijdens de seks: Als je het orgasme voelt naderen, hou je dit tegen door je tempo te verlagen of door te stoppen en uit de vagina te komen. Door de PC spieren samen te drukken op het punt dat je gaat ejaculeren zul je mini orgasmes krijgen die erg goed voelen en je de mogelijkheid geven weer verder te gaan met de seks voor een extra keer.

Je zult er een gewoonte van moeten maken een of meerdere van de technieken tegen vroegtijdige ejaculatie die we eerder noemden toe te passen, zoals de samendruk techniek, de op slot methode of het drukken op het drukpunt. Al deze technieken leren je lichaam controle uit te oefenen op een impulsieve reactie van het lichaam waarvan wordt aangenomen dat dit een van de minst controleerbare reflexen is van het lichaam.

Enkele dokters zeggen dat het leren van de samendruk technieken een van snelste manieren voor een man is om multi-orgasmes te krijgen. Het is te adviseren om deze ejaculatie technieken zeker 3 tot 5 keer per week te oefenen. Zie het als een training en maak het geen masturbatie. Focus je ook op de Scrotal Sleepboot methode zodat je jezelf oefent om je testikels omlaag te duwen om je ejaculatie te vertragen. Je kunt ze of tussen je benen houden of ze met een hand omlaag drukken.

Als een uitbreiding op de oefeningen van de hiervoor genoemde technieken om voortijdige ejaculatie onder controle te krijgen willen wij ons ook focussen op de ademhaling. Het is een feit dat de ademhaling de sleutel is van controle over je hele lichaam. Daarom moet je je ademhaling sterker en dieper maken. Haal adem door je neus en je voelt hoe je onderbuik zich vergroot ter hoogte van je navel. Hou je borst ontspannen en adem met enige kracht vanuit je onderbuik weer uit. Merk op dat je penis en testikels omhoog komen als je uitademt. Herhaal dit zo'n 20 tot 35 keer. Je adem onder controle krijgen is essentieel om je zelf te weerhouden van ejaculatie en het orgasme gevoel over je hele lichaam te verspreiden.

Als je dit onder de knie hebt heb je alle basisvaardigheden geleerd om een multi-orgasme te kunnen krijgen. Een bekende seksuoloog ontwikkelde het volgende stappenplan om je orgasme te scheiden van je ejaculatie. Als je de twee kunt scheiden is je uitstel kracht oneindig en zul je vele orgasmes krijgen

Tips voor meerdere erecties

 • Smeer je penis in met glijmiddel
   
 • Masturbeer en stimuleer niet alleen je penis maar ook je scrotum en perineum.
   
 • Let op je mate van opgewondenheid. Voel de tinteling van je penis, de fasen van erectie en de veranderingen van je ademhaling en hartfrequentie.
   
 • Masturbeer tot je bijna tot een orgasme komt en stop dan. Adem diep en voel aan je PC spier. Je kunt ook je ejaculatie uitstellen door op het miljoenen punt te drukken, door de scrotal klem toe te passen of door op het puntje van je penis te drukken (Je zult zelf moeten ontdekken welke methode het beste voor jou werkt en deze methode blijven oefenen). Heel belangrijk: Let goed op je mate van opgewondenheid en de stoptijd... minstens een paar slagen voor het "Point of No Return".
   
 • Als je het moeilijk vind om niet te ejaculeren, ga dan door met het knijpen in je PC spier enkele keren. Stop enkele ogenblikken en oefen je diepe ademhaling.
   
 • Stop als je enkele keren een hoogtepunt hebt gehad zonder te ejaculeren. Je zult een vredig gevoel over je voelen. Je zult je herboren voelen. Nogmaals, let op de seksuele energie die door je lichaam stroomt als een tinkeling of een prikkeling.
   
 • En als bovenstaande tips niet werken kun je altijd een middel als Libido Delay gel proberen.

Het heeft oefening en concentratie van jou nodig. Geef het niet te snel op. De beste Seks therapeuten van de wereld zeggen allemaal het zelfde: Iedere man kan leren een multi-orgasme te krijgen. Het zal niet in een keer komen (of misschien toch!) maar hoe meer controle je over je lichaam krijgt, hoe makkelijker het wordt een nieuw hoogtepunt te krijgen tijdens een enkele vrijpartij. Zou je daarmee je partner niet jaloers mee maken?!

FAQ