Manieren van clit stimulatie

Vagina's zijn er in allerlei variaties in grootte, kleur en vorm. Sommige zijn naar binnen geplooid, sommige hebben dikke schaamlippen, andere zijn verborgen onder een dikke laag bont en sommige hebben slechts een klein dons laagje. Hoe de vagina er ook uit ziet, zorg dat je haar zegt hoe mooi het plekje is Omdat vrouwen veel meer dan mannen reageren op verbale liefde is de kans groot dat je haar op deze manier helemaal gek maakt. Praat met haar tijdens het verkennen van haar vagina en vertel haar wat je met haar vagina wil doen!

Op de binnenste en buitenste vaginale lippen kun je likken en zuigen. De vagina zelf kun je penetreren met je tong en haar G-spot kun je stimuleren. Maar het belangrijkste waar je je op moet focussen is haar clitoris. Omdat de clitoris super gevoelig is, kun je dit het beste voorzichtig aanpakken. Bewerk het gebied erom heen en ga er langzaam naar toe. Haal voorzichtig de lippen uit elkaar en kijk naar haar binnenste schaamlippen. Lik deze als je dit wil. Je gaat nu langzaam richting clitoris.

Telkens als je haar vagina aanraakt moet je eraan denken om je vingers vochtig te houden door deze te likken of deze vochtig te houden met haar vaginale vocht. Je vingers moeten nat zijn als je naar haar clitoris gaat, want deze produceert geen vocht van z'n eigen. Als je deze met droge vingers aan raakt kan deze ruw aanvoelen en kan een onaangenaam gevoel voor haar opleveren.

Beffen - clitoris likken of kussen

Bedenk je ook dat vrouwen er van houden om geplaagd te worden. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door je te focussen op de binnenkant van haar dijen, ook een zeer gevoelig gebied. Lik deze, kus deze, ga richting haar vagina maar ga op tijd weer een andere richting uit. Je zult haar op deze manier gek maken. Lik vervolgens het gebied waar haar benen over gaan in haar vagina. Ga voorzichtig met je lippen over haar vagina zonder deze naar beneden te drukken om haar verder te plezieren. Ze zal zich laten horen en haar lichaam in jou richting bewegen in een poging dichter bij je te komen. Dit is het moment om je lippen recht op haar clit te drukken. Kus haar, eerst voorzichtig en daarna steeds harder.

Op dit punt moet je je tong gebruiken om haar vagina lippen uit elkaar te halen. Als ze opent, ga dan met je tong op en neer tussen de lagen van haar vagina. Langzaam en voorzichtig spreid je haar benen nog verder. Dit is echt heel erg opwindend voor haar, omdat je haar hele erogene gebied nu hebt bewerkt. Kijk of je de clitoris al hard genoeg hebt gemaakt om 'm uit z'n schuilplaats te halen. Als het zo ver is lik 'm dan. Druk tegen haar huid. Druk weer voorzichtig haar schaamlippen weg en ga met je tong over de clitoris. Dit kun je het beste doen met korte snelle likken. Als je het op de juiste manier hebt uitgevoerd, zul je nu merken dat haar benen beginnen te trillen. Ze komt nu in de buurt van het punt waarop ze niet meer terug kan.

Op dit moment vorm je met je lippen een O en neem je de clit in je mond. Begin zachtjes te zuigen. Als ze dit prettig vind zuig je iets harder. Hou goed haar reactie in de gaten en pas je hier op aan. Als ze haar heupen de lucht in drukt, ga dan met haar mee...en werk haar niet tegen. Hou je mond op haar clitoris. Laat deze niet los. Geef je partner altijd het gevoel dat ze je input kan geven bij dit. Laat haar weten dat ze "Harder" of "Sneller" of "Langzamer" kan roepen. Je wilt haar niet over stimuleren naar het punt van orgasme. Veel vrouwen willen dat je je terug trekt voor het moment dat ze dit punt bereiken. Er zijn er uiteraard ook net zo veel die dit wel willen. Nogmaals, pas je aan aan haar.

Breng haar tot een hoogtepunt

Als ze klaar is voor een orgasme, zal ze je of stoppen zodat je haar kan penetreren met lekker seks standjes (en met je penis deze keer!) of ze zal je een 'ga verder' teken geven. Als dat zo is laat je haar clit niet meer met rust. Hou je mond daar tot ze haar hoogtepunt heeft bereikt. Ook al komt ze bij van haar hoogtepunt, je blijft je tong tegen de onderkant van haar clit drukken en je lippen over de top. Beweeg je tong in en uit haar.

Als je dit op de juiste manier doet, heb je grote kans dat ze een multi-orgasme krijgt. Orale seks werkt wonderbaarlijk. Zeker als je er de tijd voor neemt. Als je een seks slaaf van haar wil maken, dan is dit de manier om te bewijzen wat voor een grote meester je bent. Doe je het op de juiste manier, dan is zij de rest van je leven voor jou.

Wil je zelf je erectie verbeteren of je erectie langer uitstellen? Dit is makkelijk te realiseren. Lees hier meer over libido verbeteren. Ook penisvergroting is op een makkelijke en veilige manier mogelijk. Ook hier kun je meer overlezen in de rubriek Penisvergroten.