Zoenen met vrouwen / meisjes doe je zo

Een kus is waarschijnlijk de meest voorkomende uiting van affectie tussen en man en een vrouw en meestal de eerste stap van itimiteit. Het kan ook een van de meest intieme en erotiserende dingen zijn. Kussen kan alles zijn van zacht & teder tot diep & gepassioneerd en zelfs rauw. Verrassend genoeg toonde een recent onderzoek aan dat 54% van de vrouwen mannen maar slechte kussers vinden. Hoe kun je dus je pakkerd verbeteren? Hier volgen enkele basis kus tips die haar vuur zeker zal aanwakkeren.

Kussen & zoenen: onze zoentips!

 • Frisse adem: Heel belangrijk. Zorg dat je je tanden hebt gepoetst voor je naar een date gaat. Er is niets ergers dan iemand kussen met een slechte adem. Als je date bestaat uit eerst een etentje voor de eventuele kus, zorg dan dat je een pepermuntje neemt nadat je klaar bent met eten. Neem het pepermuntje of kauwgom niet vlak voor de kus. Als je aan het kussen bent wil je liever niets in je mond hebben.
   
 • Maak je lippen vochtig: Het is aan te raden je lippen een beetje vochtig te maken als je gaat kussen. Ga een keer met je tong over je lippen voor je kust. Licht vochtige lippen maakt het makkelijker om je lippen over de lippen van je partner te bewegen en maakt het kussen een aangenamere ervaring.
   
 • Houding: Ga dicht tegen je partner aan staan. Bij het naar elkaar toe bewegen hel je je hoofd een beetje. Als je ziet welke kant je partner met haar hoofd op gaat, ga jij de andere kant op met je hoofd (en dan bedoel ik niet bij haar vandaan uiteraard!).
   
 • Sluit je ogen: Net voor jullie lippen elkaar raken sluit je je ogen. Sommige mensen hebben een voorkeur voor het open laten van hun ogen bij het kussen (meestal mannen), maar tot je zeker weet wat je partner prefereerd kun je ze het beste dicht laten.
   
 • Open Lippen: Open je mond lichtjes en plaats je lippen op die van je partner. Hou NIET je adem in! Adem door je neus. Bij het elkaar raken van de lippen druk je deze voorzichtig over de lippen van je partner. Je kunt nu je lippen langzame ronddraaiende bewegingen laten maken of ze gewoon stil op je partners lippen laten rusten.
   
 • Dichte lippen: Dit is een kus die je je oma of tante zou geven. Hou je mond dicht in plaats van open bij het raken van elkaar lippen. Dit is een goede manier om je partner te laten weten dat je tot hier gaat en niet verder. Het is ook een goede begroetings- / verwelkus of een kus bij de eerste ontmoeting als je nerveus bent.

Meer tips van dating goeroe David DeAngelo

Mocht je meer willen weten over wanneer het juiste moment is om je nieuwe vlam te kussen of zelfs te tongzoenen, dan willen we je de tips van David DeAngelo aanraden. Lees dan verder over 'De Kus Test', gratis datingtips en het boek 'Double your Dating' van deze wereldberoemde Dating Goeroe.

FAQ