Een inleiding in Kegel oefeningen

Het onder de knie krijgen van deze technieken helpt je bij:

  • Het krijgen van sterkere intensere erecties, zelfs meerdere malen achter elkaar.
  • Het onder controle krijgen van je orgasmes
  • Het verkorten van de tijd die je nodig hebt weer te herstellen tussen orgasmes in
  • Het krijgen van een gezonde prostaat

De PC spier (oftewel de pubococcygeal spier) is eigenlijk een groep spieren die de basis vormen van je seksuele gezondheid. Deze spier loopt vanaf de anus, onder het bekken door, tot aan je penis. Je kunt deze spieren voelen bij je perineum die net achter je testikels en voor je anus ligt. Naast dat deze spieren ervoor zorgen dat je gecontroleerd kunt urineren, is het deze spier die een man of vrouw tot een climax brengt. Met andere woorden: bij mannen betekend het dat het deze spier is die begint met "pompen" als je ejaculeert / klaar komt.

HET Seks geheim

Je zult erachter komen dat het versterken en het onder controle brengen van deze spier is HET Seks geheim is waar iedereen zo geheimzinnig over doet.

De Kegel oefeningen (die zijn genoemd naar Arnold Kegel, een gynaecoloog die deze oefeningen ontwikkelde in de jaren '50) impliceren het doen van een reeks van gemakkelijk-aan-leren bekken-spieroefeningen. Dit is een ZEKERE manier voor mannen om het plezier voor hun partners en hennzelf tijdens het vrijen op te vergroten. Vrouwen gebruiken al jarenlang hun PC spieren om makkelijker seksueel opgewonden te raken en meer en betere orgasmes te krijgen.

Versterk je PC spieren voor meer controle over je ejaculatie

PC Spier

Eerst moet je je PC Spieren zien te vinden. Eigenlijk is het makkelijker voor mannen om deze spieren te vinden en oefeningen te dan dan het voor vrouwen is. Je houd eenvoudigweg je urine tegen als je urineert. Je kunt nu de spier voelen aangezien je deze dicht knijpt. Als je een sterke PC Spier hebt dan kan je de urine stroom makkelijk tegenhouden later opnieuw beginnen. Als dit moeilijk voor je is, dan is je PC Spier zwak. Het stoppen van de urinestroom helpt je niet alleen bij het vinden van de PC spier, maar is ook tevens het begin van onze oefeningen. Stop en herstart het urineren 5 keer telkens als je naar het toilet moet. Je capaciteit om het urineren te stoppen en weer te hervatten zal je uiteindelijk ook helpen je ejaculaties te controleren.

Traditionele Taoistische helende technieken verwijzen naar dit proces als "het versterken van de anus". Je kunt de PC spier snel en herhaaldelijk buigen of dichtklemmen zolang als je kunt volhouden. Deze laatstgenoemde oefening is moeilijker dan het lijkt, maar dit is wel de oefening waarover seks goeroes zeggen dat deze je ejaculaties verlengen en de kracht van deze ejaculaties zal verhogen.

Lees verder over Kegeloefeningen >>

FAQ