Tips voor een erotische massage

Zorg allereerst voor de juiste atmosfeer en een gezellige vertrouwde omgeving: gedemt licht, kaarsen met een reukje en romantische muziek zorgen ervoor dat er een erotische sfeer ontstaat die je wil creëren. Zet je telefoon uit en hou massage olie en een handdoek bij de hand. Je wil al je zintuigen aanspreken bij de erotische massage, dus zorg dat jullie beiden ontspannen kunnen zijn en niet worden afgeleid of gestoord.

Zorg dat je partner zich kan liggen en zich comfortabel kan voelen door bijvoorbeeld een zachte deken op de vloer te leggen of een massagetafel of een bed. Laat haar op een handdoek liggen, want er kan olie gemorst worden. Misschien wil ze wel een kussen onder haar hoofd, als dat comfortabeler voor haar is.

Zorg dat je van tevoren al je attributen klaar hebt gelegd, zodat je niet steeds moet gaan zoeken voor iets. Kies je massageolie. Zorg dat je alleen massage olie op waterbasis gebruikt om vaginale infecties te voorkomen (maar gebruik wel geen olie met Nonoxynol-9). Je kunt ook kiezen voor een massageolie met een erotische geur, zoals lavendel.

Als je je keuze voor de juiste massage olie hebt gemaakt, doe er dan iets van op je handen en wrijf deze een keer tegen elkaar. Dit zorgt ervoor dat je handen en de olie niet te koud zijn en aangenamer aanvoelen voor je partner.

Thaise, Tantra & Shiatsu massage technieken

Laat haar naakt gaan liggen met haar gezicht naar beneden en masseer haar met de volgende basis massage technieken:

Strijkende masseer bewegingen: Het best te gebruiken bij het masseren van grote lichaamsdelen, zoals de rug. strijk met open handen en lange sensuele halen. Kleine stijkbewegingen: Voor kleinere meer gecompliceerde lichaamsdelen, zoals de schouders, handen en voeten. De bewegingen moeten stevig en kort zijn. Probeer gebieden waar het bot dicht op de huid zit te vermijden.

Kneden: Een snelle beweging over de heupen, billen en andere vlezige lichaamsdelen. Gebruik je duimen en de wijsvingers van beide handen om de huid ritmisch in te drukken en weer los te laten.

Cirkels maken: Een goede basis techniek voor gebieden als de rug en de schouders. Plaats beide handpalmen op de huid en beweeg deze in tegengestelde richting. leun op je handen als je meer druk wilt geven.

Start met een rustige rug massage. Gebruik cirkelbewegingen bij de schouders. Beweeg naar onderen naar het midden van de rug en gebruik hier de langere strijkende massagebewegingen, waarbij je je duimen gebruikt om de ruggengraat te bewerken. Eindig met het kneden van haar billen.

Nekmassage: Breng wat massageolie aan op je handen en leg je handen zo neer dat je vingers boven op haar borstkast naar beneden wijzen en de binnenkant van je duimen de onderkant van haar nek raken. Beweeg nu je handen over de schouders naar buiten en maak ronde bewegingen onder de nek.

Laat haar nu omkeren. Masseer eerst haar borst door de palm van je rechterhand diagonaal vanaf haar rechter borst naar haar linkerschouder te laten glijden. Doen het zelfde aan de linkerkant. Herhaal dit 6 keer aan elke kant. Laat wat massage olie op haar borsten vallen en gebruik je wijsvinger om een spiraal te maken. Begin aan de buitenrand en maakt langzaam een spiraalvormige beweging naar haar tepels.

Ga naar haar buik met zachte bewegingen. Masseer daarna haar armen en handen en beweeg langzaam naar haar benen. Je kunt nu nu haar genetaliën af en toe plagerig aanraken door de binnenkant van haar benen te bewerken. Dit zal je partner opwinden en je naar de volgende stap van de erotische massage brengen.

Erotische massage technieken

Nu kun je je aan de Genitale massage wagen. Als je zo ver bent gekomen kun je nog altijd je vrije hand gebruiken om de rest van haar lichaam te verwennen. Start door met je vingers die je hebt ondergedompeld in massageolie zachte ritmische cirkel bewegingen te maken rond haar clitoris. Hou haar reactie in de gaten (en hopelijk genots-schreeuwen) om te zien of je sneller of langzamer moet bewegen.

Als alles goed gaat kun je nu met je vinger in de vagina gaan en ritmische bewegingen blijven maken. Beweeg en draai je vingers naar alle kanten van haar vagina. Hou er rekening mee, dat de vorm van haar vagina veranderd naarmate ze meer opgewonden raakt. Blijf dit volhouden tot het moment dat ze het niet meer kan houden en klaar komt. Natuurlijk kan ze jou nu een erotische massage geven, maar de kans is groot dat ze nu zo opgewonden is geraakt dat ze direct naar de hete seks wil. En wie kan haar ongelijk geven als jij je werk goed hebt gedaan?!

Wil je zelf lang mee kunnen genieten en wil je je erectie verbeteren of je erectie langer uitstellen? Dit is makkelijk te realiseren. Lees hier eens meer over libido verbeteren. Ook penisvergroting is op een makkelijke en veilige manier mogelijk. Ook hier kun je meer overlezen in de rubriek Penisvergroten.

FAQ